11571  14. 5. 2010 6:50:35

Krvácanie pri pohlavnom styku

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, s partnerom sme už pohlavne asi rok, ale posledné tri razy sa objavila krv. Najskôr som myslela, že je to môj problém, ale každý krát som sa "skontrolovala" a myslím, že to ide von z partnera. Čo to môže byť? Je to vážne?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vážne to je, či by to bolo z vás alebo z neho a vyžaduje si to v oboch prípadoch vyšetrenie u lekára. Tak aby sme zistili z koho to vlastne je, tak aspoň raz zabráňte ejakulácii do pošvy, ale nech partner ejakuluje mimo vás a tak hne´d budete vedieť, či to krvácate vy alebo krv má on v ejakuláte. Tak keď toto zistíte, tak ak to bude vo vás vyhľadáte gynekológa a ak problém bude u partnera vyhľadá urológa. Lekár je v každom prípade NUTNÝ!!!

Komentáře uživatelů ...

14. 5. 2010 10:06:11
Doporučuji nepodceňovat problém,jakékoli krvácení z genitálu není normální stav (samozřejmě kromě menses) Může samozřejmě docházet ke krvácení z nějaké povrchové drobné ranky,natržené předkožky a pod. Zkuste vysledovat zdroj krvácení. Pokud by ide von z partnera mělo znamenat z močové trubice,pak je nutné vyšetření na urologii.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie