11586  14. 5. 2010 16:32:03

Citlivé nadvarle

Dobrý den,
mám na Vás dotaz. Už asi 3 týdny mám citlivé nadvarle, mám někde u něho takovou malinkou kuličku (volně se pohybujícé) cca velikosti špendlíkové hlavičky. Byl jsem s tím u urologo, ten si varle prohlédnul, řekl mi, že si na to moc šahám a poslal mě domů. Tak jsem se toho týden ani nedotknul a pobolívíní (citlivost) pořád stejná. Navíc nechápu, co může být ta malá tvrdá kulička. Jsem bezradný. Díky za případnou pomoc.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak pokiaľ ste s lekárom spokojný nebol a bolesť aj naďalej je prítomná, tak sa obráďte na iného lekára. Bolesť nie je prirodzená a može značiť nejaký problém. zatiaľ si dajte liek od bolesti, aby ste mohol ako tak počas dňa fungovať, ale samozrejme, to nie je riešenie.

Komentáře uživatelů ...

14. 5. 2010 23:53:10
Lékař by Vás měl informovat o výsledku vyšetření,tedy např.Vám sdělit,že se o zdravotní problém nejedná a hmatáte např pouze zduřelý mazový váček,pokud tak neučinil,trvejte na jeho vyjádření k problému.Pokud odmítne,vyhledejte jiného specialistu.Je možné,že skutečně nemáte problém,informace ale musí být jasná.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot