11625  15. 5. 2010 18:12:34

Svědění žaludu

Dobrý den, již několik dní mě silně svědí žalud. Nepozoruji ale žádné fleky, flíčky, výtoky jen se loupe. To samé pozoruji i po stažení předkožky pod žaludem. Při hygieně jsem vyměnil mýdlo za sprchový gel, a nic. (Jen pro info, před pár dny jsem dobral antibiotika OFLOXIN). Co je příčinou a jak se toho zbavit ?
Děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Svoju otázku ste sám veľmi dobre zaradil, máte kvasinky teda mykotickú infekciu v lekárni si kúpte antimykotický krém a po dobu 7 až 14 dní si ju na postihnuté miesta aplikujte. A hlavne žiadne mydlá ani sprchové gély na túto oblasť nepoužívajte, pretože stav sa vám ešte výraznejšie zhorší. Občas si urobte kúpeľ v odvare z repíku, kde si penis ponoríte tak na 5 až 10 min. Ak sa problém pri týchto radách ani do týždňa nezmení, vyhľadajte dermatológa.

Komentáře uživatelů ...

16. 5. 2010 6:38:43
Na intímnu hygienu používame len vlažnú vodu alebo jemné detské mydlo. U vás asi ide o pliesňové ochorenie. Vyskúšajte pár dni aspoň 7 canesten krém, jemnú vrstvu 2 x denne, hlavne na noc po umytí.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie