11633  15. 5. 2010 21:45:46

Přerušit nebo brát pořád

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v pondělí doberu poslední pilulku a protože nemam momentálně partnera tak je ani nepotřebuji dále brát. Mužu tedy přerušit a kdyby se náhodou třeba po dvouch měsících změnila sitace je možně zpět antikoncepci brát nebo mam vynechat déle a nebo je lepší pilulky brát pořád bez přerušení. Děkuji K.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak toto rozhodnutie je len a len na vás. Záleží ako sa vy rozhodnete. Pokiaľ vám užívanie ATK vyhovuje aj z iných dôvodov a nie len ako ochrana pred tehotenstvom (pravidelná menzes, slabšie krvácanie napr), tak nie je dôvod užívanie ukončovať.

Komentáře uživatelů ...

16. 5. 2010 7:18:01
Já po rozchodu věděla, že sama určitě delší dobu nebudu, takže jsem je brala dál. Záleží jak to vidíš ty, jestli máš chlapů plný zuby a nemáš na dalšího náladu, nebo tomu necháš volný průběh a někoho si najdeš. jinak já je brala v kuse 10 let a pak bez problémů otěhotněla, pak zase necelý rok brala a jsem zase těhule. Někdo ale má po skončení prášků problémy - nedorazí mu menstruace nebo naopak ji má co chvíla i několikrát v měsíci, jenže dopředu to člověk neví, která skupina právě on bude.
17. 5. 2010 18:53:38
no to je přesně ono,kdybych tak věděla jaká budu ta skupina,ale asi jsem se rozhodla budu v tom pokračovat.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky