11640  16. 5. 2010 11:00:51

Problém s mykózou

Neviem, čo mam robit som bezradny, ked nemám pohlavný styk ani nič s tým spojené, tak sa to troska zlepsuje, ale inak mam popraskaný okraj žaluďa skúčal som na to dávať mastičku Canesten každy vecer asi 14 dni, ale nejako to nezaberá a obcas mam taky pocit, ze ma tak pichne do zadu ako je prostata a mi to potom vyzaruje do predu do mieskov poradne prosím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Prosím nevkladať tú istú otázku niekoľko krát za sebou. Duplikáty budú vymazané. ďakujem že dodržiavate naše pokyny a pravidlá stránky. Veľmi nám tým uľahčíte prácu. Pokiaľ vám Canesten nepomáha a problém pretrváva aj po 14 dňovej liečbe, tak je na čase vyhľadať lekára (kožného alebo urológa). Je nutné obrátiť sa na nich, ak tona Canesten nezaberá, problém môže byť aj niekde inde, nie vždy na všetko Canesten pomôže.

Komentáře uživatelů ...

16. 5. 2010 11:33:08
Canesten je dobrý, samozrejme nemusí vyriešiť všetky mikózy. Ale asi mikóza to nebude. A ani to nebude mať súvis s vyžarovanou bolesťou. Ide o dva problémy. V oboch prípadoch by som sa obrátil na lekára. Ten prvý pretože canestan nezabral a ten druhý pretože žiadna bolesť nie je prirodzená a treba nájsť príčinu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie