11672  16. 5. 2010 23:58:05

Problém s erekcí po zlých zkušenostech

Dobrý den. Obracím se na Vás s problémem. Je mi 20 let, jsem naprosto zdráv. Moje předchozí partnerka mě po několik let dělala naschvály v posteli - svlékla se, vzrušila mě na maximum a pak řekla, že "nic nebude"; s oblibou se začala hádat uprostřed sexu; naléhala na mě při sexu v maličkostech; neustálé studené sprchy; několik měsíců se mnou nespala atd. Dnes mám takové problémy s erekcí, že ať dívka dělá cokoli, tak se mi nepostaví, ačkoli se mi dívka líbí. Prostě chci sex, ale nejsem ho schopen a tento problém mám již půl roků a je to jen horší. Máte, prosím, tušení, čím to může být způsobené a jak by se to mohlo řešit? Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade je váš problém skutočne na psychickom podklade. Chovanie vašej bývalej partnerky bolo skutočne psi cho, takže doporučujem vyhľadať nie len sexuológa ale aj sex. psychiatra. Začnite to riešiť čím skôr, aby poškodenie a problém sa nestal trvalým!

Komentáře uživatelů ...

7. 7. 2010 1:33:00
Dobrý den, bude mi 23 let a mám přítelkyni zhruba tři měsíce, přítelkyně se mi líbí, přitahuje mě fyzicky. Ale když chceme mít pohlavní styk, tak kolikrát se prostě nemůžu vzrušit a nedojde ani k erekci, ještě jsme spolu sex neměli a teď si věřim čim dál míň. Také ráno mam erekci jen velmi zřídka a když se erekce dostaví, tak je do minuty pryč. Někdy na mě padne hlavně teda k večeru deprese, myslim, že to je to co to nejvíc ovlivňuje. Chci se zeptat jestli se jedná o erektilní dysfunkci a co bych měl dělat? Děkuji.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie