11702  17. 5. 2010 14:23:13

Srkvna na penisu

Dobrý den, vaše rada či jakákoliv informace pro mne bude více než cená. O to více že jsem momentálně studující v cizině a lékařské vyšetření je tu velice drahé a tak si ho nemohu dovolit.
Udělala se mi zhruba měsíc zpět skvrna na žaludu a netuším čím to může být způsobeno. Samožřejmně bych se jí rád zbavil. Při doteku necítím žádný rozdíl ani bolest, vystouplá také není. Doufám že z fotografie se ná něco poznat. Díky předem za pomoc. Prohlížel jsem jiné dotazy a stejnou vadu či problém nenalezl. Děkuji moc. Marek 18 let

Srkvna na penisu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ sa pri pohlavnom styku nechránite kondómom, tak jednou z možností vzniku tej škvrny je hlavne pohlavný styk. To dokáže rozlúsknuť len lekárske vyšetrenie. Skúste si kúpiť antimykotickú mastičku a aplikujte si ju na to po dobu 7. až 14 dní a večer si penis vždy umyte odvarom z repíka. Viac sa na diaľku bez lekárskeho vyšetrenia urobiť nedá. Toto vám neublíži, ale či pomôže, to je otázne, veľa šťastia.

Komentáře uživatelů ...

17. 5. 2010 16:25:04
Nie je to veľmi jasné. Ak nepredpokladáte, že ste mal rizikový styk skúsil by som to vôbec neriešiť. Trochu to vyzerá ako pigmentová škvrna. V tom prípade určite s tým nič nespravíte. Ak došlo k nejakému uštinutiu - v strede ja akási bodka len by som to čistil (ráno a večer )nejakým alkoholom, alpa a pod. Nič viac. Ako mikóza to nevyzerá. Skúste si to ďalej všímať či to nemá iné rozmery alebo sa inak nemení.
21. 5. 2010 12:24:28
Děkuji moc za rady .. Pohlavní styk jsem tu nechráněně nemal. Ohledně té pigmentové skvrny : to by znamenalo že se stim nic dělat nedá a zustane mi tam ta skvrna do konce života ? Děkuji
Kacenka [Porodní asistentka]
21. 5. 2010 17:59:17
Nie nemusí. Pokiaľ človek má pigmentové škvrny tak po síce dlhom čase ale môžu zmiznúť, alebo sa zmierniť ich intenzita, pretože pokožka sa regeneruje a staré vrstvy opadávajú a sú nahradené novými. Ale mne to ako pigmentová škvrna teda nepripadá.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot