11823  19. 5. 2010 22:08:25

Predkožka, uzdička

Dobrý deň. Mám na Vás hneď viac otázok. Je možné že mám problém s predkožkou alebo z uzdičkou. Neviem to sám posúdiť ale zdá sa mi že mám krátku uzdičku pretože keď pretiahnem predkožku až úplne dole tak mi ťahá dole aj žaluď(viď.foto). Má to tak byť? Alebo mám ísť k urológovi? Pretože som nemal ešte pohlavný styk a chcem už mat tak ma to dosť zaujíma. Na fotke vidno aj dole ako keby nahromadenú predkožku a a pri nasadzovaní kondómu (keď som to skúšal) mi tam dosť, dá sa povedať zavadzala a kondom sa mi pohyboval na penise z predkožkou. Je to nejaká vada? Prosím Vás keby idem k urológovi tak treba navštíviť aj obvodného lekára? Ďakujem, Jozef 16

Predkožka, uzdička

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V tomto prípade nie je potrebné ísť k lekárovi, pretože váš penis uzdička, predkožka, proste všetko je tak ako má byť. Zbytočne sťahujete predkožku tak nízko, to nie je vôbec nutné. Jediné, čo je nutné a čo u vás je normálne, že predkožka sa musí dať pretiahnuť cez stoporený penis bez bolesti a bez problémov, čo u vás nie je žiadny problém. Takže ste úplne v poriadku a nič nemusíte s nikým riešiť.

Komentáře uživatelů ...

19. 5. 2010 23:49:37
Uzdička je na obrázku vypnutá, ovšem předkožka jde stáhnout zcela za žalud. Takto ji není třeba táhnout po žaludu zpět. Stačí přehrnout za žalud, tam udělá takový límeček, někomu více, někomu se zčásti roztáhne po těle penisu. Předkožku není potřeba takhle napínat, pak by asi uzdička takto vypnutá nebyla.
19. 5. 2010 23:50:16
Předkožku není třeba stahovat zcela dolů,pohyb kondomu spolu s předkožkou je normální,stejně jako její "nahromadění " u kořene penisu.Podle mne se jedná o naprosto normální nález.Lékaře bych navštívil,pokud by se nějaké problémy projevily při pohlavním styku.***
21. 5. 2010 9:45:55
Na obrázku skôr sa mi javí akoby uzdička ťahala žaluď. Myslím že autor otázky pri masturbácií má malé problémy. Aby mal ďalší sexuálny život bez problému poradiť by sa mal s lekárom. Odporúčať k urológovi ho musí jeho obvodný lekár.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot