11832  20. 5. 2010 0:57:18 - Sisii

Přítel se ke mé špatné chová!

Mám partnera o 13 let starší(42), svobodný, bezdětný. Jsme spolu 14 měsíců. Z minulého vztahu mám 6ti letýho syna. Nýnejsí partner razí heslo, že ženě s dítětem končí veškerý její soukromý život, žádné kamarády, přátelé, nic. Pouze díte, domácnost a muž. 14mesicu jsem nikde nebyla, jen do práce, z práce domů. Nadává mi, že jsem kurva, že stále miluji bývalýho, že jistě mám bokovku v práci atd. a to nic nedělám. Bere seropram a nechce mi říct na co. Hodně pije a pakje na mě hrubý. Vyčítá mi penize, že bez něj budu nula atd. Rozchází se se mnou 5x do měsíce ale nikdy neodejde. je to normální? Neměla bych zajít někam k doktorovi? Změní se? Děkuji za odpoved

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Seropram sa predpisuje na liečbu depresie, ale používa sa aj pri napríklad panickej poruche alebo na liečbu obsedantno kompulzívnej poruchy. Konzumácia alkoholu je preto absolútne nevhodná. Zaráža ma, že Vaša otázka je, či máte Vy ísť k lekárovi. Váš partner Vás psychicky deptá. Keď máte dieťa, je vhodné, aby ste mu venovali maximum voľného času, to však neznamená, že máte zabudnúť na svoje sociálne kontakty. Situáciu vidím pomerne alarmujúco! Nenechajte sa obmedzovať, ak je na Vás partner verbálne agresívny je vhodné nie len pre Vás, ale aj pre Vaše dieťa, aby ste sa začali chrániť. Takže nie Vy máte hľadať odborníkov, ale Váš partner.

Komentáře uživatelů ...

20. 5. 2010 1:19:19
Budem strucna a jasna: pusti ho k vode, je mala sanca, ze sa zmeni. Zasluzis si lepsieho cloveka ako je on. Ty si este mlada, lahko si najdes niekoho ineho. No aj tak obdivujem tvoju trpezlivost, 14 mesiacov znasat urazanie, nadavky, jeho hrubost a rozchody s tebou. Zamysli sa a spytaj sa samej seba, ci toho nebolo uz dost a ci sa to da zvladat aj dalsich 14 mesiacov..Drzim ti palce.
20. 5. 2010 20:49:50
Asi jsem hloupá já, že to trpím, ale je toho více, to by se ani nedalo napsat. Ráda bych se o tom pobavila s nějakým odborníkem a vše mu řekla, zajímalo by mě,proč to všechno dělá...Mám hledat psychiatra nebo psychologa?
Kacenka [Porodní asistentka]
20. 5. 2010 22:28:02
Stačí psychológ.
PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
22. 5. 2010 15:22:34
Jeho správanie nepochopíte, dôležité je, aby ste pochopili Vy Vaše správanie!
8. 7. 2010 21:59:32
To jsem asi už pochopila, jsem husa, co má strach, že zustane sama s dítětem..... :((, nebo nevím. ale v pondělí jdu k psychologovi...sama se sebou.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy