11896  21. 5. 2010 15:55:34

Vynechání 3 tablety Chloe a pohlavní styk

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně Postinoru. Zapomněla jsem užít třeti tabletku z pláta a vzala jsem si ji až po 12 a pul hodinách, tedy druhý den. Před užitím jsme pohlavní styk neměla, ale po užití tabletky pár hodin na to ano. Za hloupost se platí a já si ted nejsem jistá, jestli je nějaká možnost se ještě jinak před otěhotněním chránit, než ted jen trpělivě čekat do menzesu. Proto se ptám, mám užít Postinor? Je možnost, abych opravdu otěhotněla? Antikoncepci beru skoro rok, stalo se mi něco takového poprve.Nerada bych na to doplatila. Je mi 20let. Děkuji před za odpověd, budu vám velice vděčná za jakoukoli radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tabletka "PO" nie je určená pre ženy, ktoré už hormonálnu ATK berú a urobia v jej užívaní chybu. V príbalovom letáčiku máte presné pokyny ako sa máte v danej situácii zachovať. Skutočne asi nikdy nepochopím, že keď si chybu uvedomíte užijete dve tabletky v jeden deň a napriek tomu máte ešte aj nechránený styk!!!??? Môžete mi povedať prečo??? Keď všade sa píše, že po urobení chyby, hlavne v prvom týždni, sa treba chrániť napr. kondómom ďalších 7 dní od urobenia chyby??? A až po uplynutí tohto času sa môžete opäť na ATK plne spoľahnúť???!!!

Komentáře uživatelů ...

24. 5. 2010 11:32:05
Vím, že jsem udělala chybu. Myslela jsem , že těch 12 hodin je čas, ve kterém jsme ještě chráněna. Tak to piší. Proto jsem se chtěla zeptat co mohu ještě udělat. Jsem si plně vědoma následku.
Kacenka [Porodní asistentka]
24. 5. 2010 16:24:43
Takže postupujte podľa návodu ATK.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky