11898  21. 5. 2010 16:07:10

Problém pri pohlavnom styku (muž)

Dobrý deň, vždy pri pohlavnom styku zo ženou mám problém, že ked sa stiahne predkožka s penisu pri vkladaní do vagíny, tak to spôsobuje bolesť a kvôli tomu sa nikdy nespravím. V čom je problém? Pokiaľ masturbujem, tak sa spravím za par sekúnd, ale ak mám sex zo ženou tak sa predkožka stiahne zo zaluďa a boli to a vkôli tomu nedôjde k erekcii.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ pociťujete bolesť pri pohlavnom styku alebo pri masturbácii. predkožka síce ide pretiahnuť, ale aj tak vás tam niečo ťahá a je to bolestivé, tak sa jedná najskôr o krátku uzdičku. To sám doma nezvládnete a je nutné vyhľadať lekára/urológa. Malý chirurgický zákrok, ktorý sa robí aj ambulantne a bude po probléme. Len to musíte riešiť a nie čakať doma.

Komentáře uživatelů ...

21. 5. 2010 17:34:50
V zásadě jsou dvě možnosti,buď předkožka nejde volně přetáhnout a masturbujete jiným způsobem,nebo je kratší uzdička,takže po zavedení penisu dojde tahem za ni k bolestivým pocitům,při intenzivnějším styku i k jejímu narušení.Navštivte urologa,je možné,že bude třeba circumcize,nebo freenuloplastika.V obou případech se jedná o nekomplikovaný ambulantně prováděný zákrok.***

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot