11917  22. 5. 2010 9:43:15

Bolest při sexu

Dobrý den, už asi měsíc mám problém. Při pohlavním styku, když do mě přítel vniká, hrozně mě to bolí, jako kdyby mě tam řezal nožem a pak trochu krvácím. Myslíte, že to může být od močového měchýře?? Děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Nejlépe bude, pokud se obrátíte na svého gynekologa, aby Vám provedl vyšetření k vyloučení infekce. Vaše obtíže mohou být způsobeny opravdu nějakou skrytou infekcí, jestliže jinak nemáte žádné obtíže a před tím byl pohlavní styk bez problémů. Dalším možným problémem je nedostatečné zvlhčení poševního vchodu před pohlavním stykem. Pomoci si můžete buď lubrikačním gelem nebo dostatečnou milostnou předehrou.

Komentáře uživatelů ...

23. 5. 2010 6:59:49
Od močového mechúra by to byť nemalo. Problém môže byť i psychike. Na styk musíte byť dobre pripravená a UVOLNENÁ. Skúste použiť i lubrikačné gély, uľahčia vstup. Veľkosť penisu by nemal byť až taký problém, vagína sa vie prispôsobiť. Ak by nepomohli tieto rady poradte sa s gynekológom v čom môže byť príčina.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie