11950  23. 5. 2010 0:33:09

Jsem po obřízce a problém serekcí

Dobrý den, mam obrizku a nevim jestli je normlaní, ze mi muj penis nestoji poradne, muze to byt tím? Semeno mi pouze vytece nestrika. Na fotce sem si ho musel drzet. Děkuju za odpoved

Jsem po obřízce a problém serekcí

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie je potrebné, aby ste pri ejakulácii semeno striekal do diaľky pokiaľ vytečie tak je to normálne. Horšie je to s vašou erekciou, to by som rozhodne riešila na vašom mieste s urológom, aby ste pri styku v budúcnosti nemal s tým problémy.

Komentáře uživatelů ...

23. 5. 2010 0:45:49
Pokud pořádně nestojí je to rozhodně špatně už kvůlu sexualnímu životu, jelikož se zvydlým penisem nikdy nemůžete vykonávat pohlavní styk.
23. 5. 2010 6:51:38
To že sperma nestrieka nie je nič zvláštne. Ak dokážete do partnerky vniknúť i slabou ejakuláciou ju oplodníte. Ak máte problém so stoporením ( obriezka nie je príčinou )to už problém je. Ak sa vám to nepodarí ani masturbáciou a máte málo alebo úplnú absenciu ranných erekcií váš stav vyžaduje konzultáciu s lekárom. Môže to byť zapríčinené i inou chorobou. Určite vyhľadajte urológa.
6. 7. 2010 3:02:09
Do lekarne a pitaj cialis a bude stat 36 hodin vyskusane

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie