12075  25. 5. 2010 19:11:20

BDSM hrátky

Dobrý den,
Mé přítelkyni je 16 let, před nějakou dobou si našla na internetu chlapa na "BDSM hrátky" a od té doby je s ním nepravidelně praktikuje. Delši dobu to tajila ale po objevení modřin na ňadrech a genitáliích šla s pravdou ven a slibovala že to přestane, nicméně po nějaké době jsem zjistil, že v tom pokračuje a nejspíš z vlastní vůle není schopná přestat. V současnosti už nejde o náš vstah ale o její bezpečnost, jelikož podobné praktiky s "chlapem z netu" by nemusely zkončit jen modřinami. Jejím rodičům to říct nemůžu, jelikož jsou silně věřící a asi by ji zabili. Prosím poraďte co dělat.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Keď ju nezabijú rodičia, tak možno jej priateľ z internetu. Takéto praktiky sú veľmi nebezpečné, hlavne pre ňu v jej 16tich. Jej sa to zjavne páči, preto s tým nevie prestať. Môžete to povedať aj svojim rodičom a spolu s nimi zvážiť čo ďalej, prípadne ísť spolu za jej rodičmi. Určite nech Vás neodradí to, že sa budú hnevať. Určite sa budú, lebo majú o dcéru strach. Je to ale normálne, ale ublížiť jej neublížia. Držím Vám palce.

Komentáře uživatelů ...

27. 8. 2011 8:16:52
Dobrý den, můj přítel má rád lehké BDSM hrátky, ale já nejsem moc zkušená a nevím, jak začít. Co přitom říkat. Hlavně by mě zajímalo, jak tyto praktiky můžu spojit s pohlavním stykem. Nechtěla bych, aby náš vztah kvůli tomu skončil. Prosím poraďte

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy