12142  27. 5. 2010 8:17:10

Prasklý kondom dlouho v mé pochvě

Dobrý den, s přítelem se nám stala podivná věc. Když jsme se milovali, vyšel ze mně kus kondomu (špička). My s přítelem kondom v tu chvíli zrovna měli, ale neprasknul nám. Ani kdykoliv před tím, když jsme kondom použili, nikdy se nám nestalo, že by prasknul. Proto nechápu, kde se ve mě ten kus mohl vzít, navíc kondom, jehož barvu jsme v životě nepoužili (růžový neprůhledný). Samozřjemně přítel hned došel na to, že jsem mu byla nevěrná, ale to není pravda. Jen nechápu, kde se ta špička kondomu ve mně mohla vzít, navíc zhruba rok jsem trpěla na četné kvasinky a výtoky. Je možné, že by ona špička kondomu mohla způsobit takové problémy a co víc, že bych ji v sobě mohla mít aniž bych si toho všimla já nebo i můj gynekológ?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie to nie je možné. Aj keď vy by ste si to nemusela všimnúť, ak si nerobíte napr. výplach, ale gynekológ ak by tam niečo bolo, tak si to pri klasickom gynekologickom vyšetrení rozhodne všimne a od stráni to. Akýkoľvek predmet v pošve môže spôsobiť jej zápal ak sa tam ponechá veľmi dlhú dobu. takže ani ja vám to nedokážem adekvátne vysvetliť, čo sa vám vlastne stalo a ako sa vám to stalo, keď sama tvrdíte, že ste nikdy taký kondóm nepoužila a ani nikdy vám žiadny kondóm nepraskol. Rovnako som ešte nezažila, že by pri pretrhnutí kondómu sa kus oddelil. Obvykle aj pri prasknutí kondómu ostáva na ňom dierka, ale neodtrhne sa od neho kus. Jediné vysvetlenie ostáva, že to proste kondóm nebol. Inak vám neviem poradiť a pomôcť.

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2011 15:53:25
Dobrý den, stalo se nám s přítelem právě to, s čím jste se ještě nesetkala - prasknul nám kondom a špička patrně zůstala ve mně. Beru HA, takže se otěhotnění nebojím, navíc za tři dny mám dostat menstruaci - je možné, že menstruační krev chybějící část kondomu vyplaví, nebo mám raději navštívit gynekologa?
Kacenka [Porodní asistentka]
25. 8. 2011 19:32:39
Radšej doporučujem navštíviť lekára!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky