12167  27. 5. 2010 14:54:33

Je to nevěra? A jak se mam chovat dále?

Ahoj mám dotaz: S manzelkou jsme spolu 5 let - brali jsme se po 3mesicich znamosti. Ona si myslela ze jsem ji byl neverny a tak ted provedla to ze v praci "vyjela"po spolupracovniku(pry z kamardcinyho hecu) a chtela by jsem zarlil a dokazal ji ze ji miluju(ovsem nas vztah nema zadny problem-mame krasne dvoulete dvojcatka) a on ji pry polibil-ona ovsem odsekla,ale presto mu nadale psala sms jako treba medvitku touzim po tobe chci te atd.Ale priznala se ze krom jedne odseknute pusy a par sms nic nebylo. Ze stejne nic snim chtit nemela jen chtela by jsem zarlil a aby si dokazala ze je jeste zadana.Problem je ze nevim cemu vsemu muzu verit. Pry to chtela ukoncit a me to rict ale podle meho se ji to zacalo vymykat z rukou!Nevim jak se ted mam chovat a zda ji muzu nadale verit.Co mam delat? Sice jsme ji dal druhou sanci ale bojim se, ze nas vztah to trvale narusi! Postupne mi dodavala ze mu psala a chtela aby ji navstevoval v praci. Prý vedela, ze stejne neprijde, ale tajne doufala ze jo!

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Vaša žena sa pohybuje na tenkom ľade a pokiaľ jej to budete tolerovať, tak v tom bude pokračovať, lebo jej to prináša určitý druh vzrušenia, adrenalínu. Určite sa s manželkou posaďte a narovinu povedzte, že ak bude v tomto správaní pokračovať, že to Váš vzťah naruší natoľko, že nebudete vedieť vedieť v ňom pokračovať. Dohodnite sa na kontrole, že občas jej môžete skontrolovať mobil. hranice a pravidlá musia byť jasné, inak skĺznete do bludného kruhu pochybností a budete hľadať dôkazy pre porušenie sľubu. Treba hovoriť jasne a rázne, aby aj manželka mala pocit, že aj Vám na nej záleží a že si stojíte za svojim a že ju chcete mať len pre seba a nie deliť si ju s niekým, aj keď iba cez smsky.

Komentáře uživatelů ...

Štastný muž
30. 5. 2010 14:57:58
Jojo, Zuzana to říká přesně. Je to o tom, jak má podle Tebe vypadat budoucnost. A pokud chceš s ní být dál musí i ona chtít a přistoupit na Tvé jasně formulované požadavky. Měli by ale být shodné pro oba, aby nebyly ponižující.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy