12290  30. 5. 2010 0:07:12

Pravý semmeník je väčší

Zdravím. Mám 18 rokov. Od decembra mám taký problém: pravý semmeník mám akoby väčší v porovnaní s ľavým, čo by nebol problém (lebo to je vraj bežné), ale v ňom akoby som niečo mal, taký tlak alebo taký vzťažený sa mi zdá. Trošku to cítim, ale dá sa s tým žiť (cítim to hlavne vtedy, keď nič nerobím). V januári som absolvoval vyšetrenie u urológa. Priznám sa, prehliadka bola dosť povrchná aj kvôli mojej neaktivite, ale ultrazvuk ani rakovinové testy nič nepreukázali. Stále to neprešlo, niekedy to cítim viac, inokedy menej. Hmatovo nič necítim, že by som tam niečo mal.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bohužiaľ pokiaľ lekár neprišiel na to, kde by mohol byť váš problém, tak ja to rozhodne tiež nebudem, to skutočne nie je v našich silách. Takéto problémy sú nutné riešiť priamo s lekármi, čo ste aj urobil a pokiaľ vyšetrenia nič patologické neukázali, tak zrejme je to v poriadku.

Komentáře uživatelů ...

30. 5. 2010 16:20:50
Obávám se,že pokud vyšetřovací metody nic neprokázaly,nelze dost dobře radit po internetu.Můžete zkusit opakovat odborné vyšetření,pokud problém trvá je možné,že bude patrný,popište lékaři co nejpodrobněji jak se Váš problém projevuje,opakované vyšetření doporučuji absolvovat na jiném pracovišti.Druhá možnost je vysledovat jestli varle reaguje např. na teplotu,sex. aktivitu,tlak,námahu a případně podle toho upravit životosprávu podle toho.Můžete také navštívit alternativní medicínu.Jsou např. postupy zaměřené na eliminaci bolestivých pocitů.***

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot