12292  30. 5. 2010 1:00:19

Prvý pohlavný styk a menší problém

Dobrý den, jmenuji se Michal, mám 18 let. Předevčírem jsem měl s mou 17 letou přítelkyní první pohlavní styk. Pro ni to byl vúbec první pohlavní styk( předtím byla ještě panna). Předevčírem tehdy poprvé, co jsme takhle byli spolu to proběhlo celkem rychle. Po defloraci krvácela, ale ne moc. Kondom jsem použil, vubec jsem se ale neudělal protože to ani nešlo, ona sama má dojem, že je tam dolu příliš úzká. A při větší snaze ji to bolelo tak jsme dál už po defloraci ani nějak nepokračovali. Na druhej den jsme to skusili znovu. To už bylo lépší. Ale pořád ten jistý problém - příliš úzký prostor, nemohl jsem do ní vniknout více než po konec žaludu penisu, dejme tomu tak do čtvrtky mé délky a to mám cca 16-17cm v pořádně stopořeném stavu. Kvúli tomu slabému vniknutí jsěm se ale nějak nemohl uvolnit a penis mi ani pořádne nestál jak by měl. Byl hodně ohybný. Skusili sme více poloh, ale bezúspěšně. Pořád stejní. Kondom sme taky použili i po druhé. Taky jsem se ale nemohl udělat. Přesto mě trápí otázka jestli je možné ten vnik je teď takový jen proto, že byla ještě donedávna panna, nebo nevím, když jsem skusil prsty ty šli hloubjej, jenže s prstem jsem cítil takévé doslova kolečko(úzky prstenec jakoby) nevím jestli to nebyla ještě nějak panenská blána, alespoň nebo to co z ní zbylo a ta jestli nebránila tomu vniku. A ještě i ta otázka jestli je možné aby otěhotnela i přes to že jsem se neudělal protože jednou jsem ho do ní pak vsunul už i bez kondomu ale pak jsme se na to vykašlali. Nešlo to. Dost nás to oba mrzelo. Nebyli jsme uvolnění a nebylo to ono. To s tou graviditou mě napadá proto, že mám strach jestli skrz penis ve chvíli sebemenšího vzrušení nemohou přejít ve chvíli zvlhčení a vzrušení nějaké sperma. Cítim jse sklamaně ale ne kvúli sobě ale kvúli ní.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Čo sa týka tehotenstva, tak na to kľudne zabudnite, nie je možné aby ostala tehotná, keďže pri každom vniknutí ste mal kondóm a nikdy ste sa neurobil, neejakuloval, takže partnerka nemá z čoho otehotnieť. Osobne si myslím, že ešte na pohlavný styk nie ste fyzicky ani psychicky pripravení a chce to len čas, dostatočne uvoľnenie, a získanie trochu zručnosti v tejto oblasti. Obvykle síce od prírody vieme, čo asi pri styku robiť, ale aj tak sa tomu musíme určitým spôsobom naučiť a hlavne musíte vedieť myslieť aj na to toho druhého. Takže doporučovala by som zabudnúť na styk ako taký a skôr začať so vzájomnou masturbáciou a kombinovať to a až pri dostatočnom uvoľnený a vzrušení, sa pokúsiť o samotný pohlavný styk. Nemáte sa kam ponáhľať, nie je to nikoho vina a nemáte byť z čoho sklamaný, treba sa tomu len naučiť a byť viac všímavý.

Komentáře uživatelů ...

30. 5. 2010 1:05:37
a ještě bych dodal že jindy při ní s erekcí problém nikdy jsěm neměl.Vždy mi doposud stál a byl hodně tvrdej.I při orálním sexu nebo jen tak při vzrušení ve chvíli s ní.Jenže tyhle dva dny a ten pohlavní styk to bylo dost trapný pro mě.Je možné že to bylo skrz nějakou dejme tomu trému anebo zlé uvolnení, slabé vzrušení kvúli tomu jak nám to špatně šlo?
30. 5. 2010 9:01:08
Vo vašom prípade - slabšia erekcia a u priateľky " úzky vchod" je vecou psychiky. Myslím, že ste neboli dostatočne na styk pripravení. Stres pred stykom, nervozita ako to dopadne. Ak vám môžem poradiť - maximálny kľud a pohodu na budúce. Pripravte si veľa času a istú intimitu, aby vás nikto nevyrušil. Veľa, veľa času venujte láskaniu, predohre a až budete po tom ozaj túžiť pomaličky to skúste opäť. Použite i lubrikant. Nenáhlite sa. A keby to opäť nevyšlo nevadí, v mazlení pokračujte a skúsite to na budúce. Nie je to rekorde!!!! Máte čas. Všetko sa človek učí.
30. 5. 2010 15:56:50
Jo, mně to napadlo jako první, no...takže díky za odpověď.A co se týče toho jestli se má bát či nemúže bejt těhotná...? to asi ne, že jo?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie