12378  31. 5. 2010 23:26:37

Opakovaný pohlavný styk

Dobry den, chcel by som sa nieco spytat o opakovanom pohlavnom styku. S partnerkou by sme chceli skusit nas prvy sex. Ja mam 17 ona 18. Chel by som sa vas spytat, keby sme chceli mat sex viac krat po sebe a ideme pritom pouzivat kondom, tak sa chcem spytat, ked sa urobim a semeno ostane v kondome, mal by som normalne pokracovat v sulozi, alebo by som sa mal ist hned poriadne umyt a pouzit novy kondom, alebo by som mal len jednoducho vymenit kondom za dalsi a pokracovat. Za vcasnu odpoved dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Především, pokud budete chtít pokračovat v souloži po ejakulaci, pak Váš penis ochabne a styk nějakou chvíli nebude možný, než budete schopen další erekce. Nový kondom je pro další styk samozřejmostí! Lepší bude i umytí, ev. i vymočení, abyste zabránil případné kontaminaci při navlékání nového kondomu spermiemi po předchozím styku.

Komentáře uživatelů ...

1. 6. 2010 5:39:28
Nový kondom použite v každom prípade pri každom opakovanom pokuse. To umytie je na vás. Niekto nemá rád odbehávanie a tak sa umyje neskôr. Ak by ste ale pokračovali v "hrách" bez kondomu je vhodné sa umyť a vymočiť. Ide o to aby ste sa zbavil spermií i z močovej rúry.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie