12406  1. 6. 2010 14:51:08

Vzhled semeníku

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, mám na šourku, takové bílé tečky, s některých vylézají i chlupi. Někdy jsou vidět víc, někdy méně, nevíte co by to mohlo být? Ještě nevím jestli se mi to nezdá, nebo je to možné nevím nikdy dřív se si toho nevšim mám na přední straně šourku, jakoby takovou kousek tvrdší kůži, než třeba mám pod penisem a na zadní straně? Je taková červěnější se spoda se mi zdá? myslíte, že je to normální, a že to takto bývá a nebo je kůže všude na šourku ve všech místech úplně stejná? Vypadá toto varle normálně?Nemůže to být nějaká nemoc nebo něco s varlatem nebo šourkem? Varle je pohmatem naprosto v pořádku. Děkuji vám za odpověď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Vzhled semeníku

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Váš semenník na prvý pohľad je v absolútnom poriadku. Ja na ňom nenachádzam žiadnej chybičky. primeraná veľkosť, bez rozšírených varikóznych žil, proste bezchybný. Pokožka na rôznych častiach tela je rôzny, takže v tom tiež nevidím vôbec žiadny problém. Tie pupínky, sú zrejme len tukového charakteru alebo len vlasová váčky, z ktorých vyrastajú chĺpky, taktiež úplne normálne. Pokiaľ vás nič nebolí, nepáli, nesvrbí, pri masturbácii alebo pri pohlavnom styku nemáte žiadne problémy, tak ste v úplnom poriadku a nemusíte sa ničoho obávať.

Komentáře uživatelů ...

16. 2. 2011 10:13:41
Dobrý den, mám bíle male pupínky pod kuží penisu (nejvice u kořenu penisu) nesvědí to ani to nečervená. Tak bych se chtěl zeptat jestli to jde nejak vylečit. Ještě by mne zajímalo jestli jdou nejak ty tukové váčky odstranit. Děkuji vám za odpověd.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot