126  18. 12. 2008 18:37:19

Predejakulačná tekutina

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na takýto problém. S priateľkou sme mali nechranený sex a pri predohre, ako každému mužovi, mi vytekala z penisu ta predejakulačná tekutina. Je to možné, aby z toho partnerka mohla otehotnieť (pokiaľ vtedy mala neplodné dni)? Je to pravda,že tá tekutina obsahuje aj niekoľko percent spermií? Ďakujem za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno je pravda, že predejakulačná tekutina obsahuje malé množsto spermií a aj nimi môžete ženu oplodniť. Vo vašom prípade, je však len veľmi malé percento, že by vaša partnerka pri takomto styku otehotnela, kedže (ako uvádzate)mala svoje neplodné dni. Myslím si, že môžete ostať pokojný, ale doporučujem radšej sa chrániť a tehotenstvu predchádzať ako potom riešiť následky.

Komentáře uživatelů ...

6. 3. 2011 16:25:39
ak by som mohla reagovať tak mne sa stalo to iste, ale už mi mešká menštruácia a mam veľmi citlivé prsia aj strašnu chuť jesť. je možné že som v tom len kvoli tej predejakulačnej tekutine aj keď sme nemali styk?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie