12631  7. 6. 2010 0:56:16

Lehky vytok

Dobrý den, mám takový dotaz. Přítel má takový lehký bezbarvý průhledný vytok při vzrušení a pokud se vzruší a (chceme jít na věc) tak mu klesne, ale není to pořád, jen se to často stává. Někdy už jsme oba z toho na nervy. Můžete mi popsat, co to je a jestli je to něco vážného a co máme pro to dělat, aby to takové nebylo? Moc děkuji.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Výtok z penisu, jak ho popisujete je předejakulační tekutina, je to fyziologický jev a slouží zvlhčení penisu před stykem. Problém nedostatečné erekce bude nejspíše psychického rázu a ani tady není třeba obav. Dopřejte si s partnerem dlouhou milostnou předehru, buďte uvolnění a do ničeho se nenuťte, pokud není ta správná chuť. Techniku milování a vzrušivost časem jistě dovedete k oboustranné spokojenosti a sladění. Na vše je důležitý klid a milovat se uvolněně, bez stresu a hlavně pro radost. Pokud bude erekce ještě zlobit věnujte se jiným technikám milování nebo se jen mazlete, uvidíte, že když budete skutečně dostatečně uvolnění a naladění, pak Vás erekce nezklame.

Komentáře uživatelů ...

7. 6. 2010 19:39:40
Co se týče výtoku, osobně jsem se ním nestekal, ale četl jsem na toto téma pár článků i příspěvků zde. Nestává se to každému, ale mělo by jít o tekutinu, která svým způsobem plní podobný úkol, jako je "zvlhnutí" pochvy při vzrušení. Podstatu problému s erekcí z informací, které uvádíte, bych odhadoval na psychický původ. Pokud nemá partner obdobné problémy například při masturbaci nebo mazlení, pak nebude problém v "hardware".

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie