12636  7. 6. 2010 9:25:01

Jednorazove krvacanie v 19 tyzdni

Dobry den. Som v 19 tyzdni, doteraz bolo vsetko v uplnom poriadku. No v sobotu som krvacala jednorazovo, mozno 2 minuty to trvalo a boli tam 2 take male kusky, strasne som sa zlakla a asi by som hned utekala do nemocnice, ale zaplavy znicili cestu tak sa nedalo. No to krvacanie trvalo asi 2 minutky a potom uz nic, len vo vytoku, sem tam krv. to sa stalo vecer. Rano uz nic, ani kvapka krvy ani vytok nic. Nemala som ani nemam ziadne bolesti, no pre istotu som lezala. Teraz som chcela ist k svojej lekarke, ale cesta tam je zatial neprejazdna a neviem sa jej momentalne dovolat. Neviem ci mam panikarit este, ci je to vazne alebo ani nie. Prosim vas o radu, lebo momentalne neviem co mam robit. Dakujem pekne

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Chtěla jsem vás nasměrovat určitě k vaší lékařce, aby Vás i přes to zkontrolovala. Jsem ráda, že už jste tam byla a je vše v pořádku.

Komentáře uživatelů ...

8. 6. 2010 13:03:33
dobry den, tak dnes som sa uz dostala k lekarke a vsetko je v poriadku krvacala som z krcka lebo je velmi skaredy ako vravela vzala mi znova vyter a dala lieky do posvy.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk