12709  8. 6. 2010 22:46:43

Bolestivý pohlavní styk

Dobrý den, muj problem se týka predevsim penetrace nakolik nevime proc je bolestiva a pokazde musime pomalu prekonavat odpor, stava se to i kdyz jsem zvlhcena, po chvilce to prejde, ale kdyz se do mne pritel pak udela vsecho mne zacne neskutocne palit a pak nejsem tak jeden dva dny schopna pohlavniho styku. Byla jsem i u doktora a nemam zadnou infekci ani pohlavni chorobu a je vechno v poradku, chtela jsem se zeptat co bych mela delat nakolik bychom chteli mit dite jelikoz mam ale tenhle problem tak nam to moc nejde.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Niekedy pri väčšom podráždení, alebo pri dlhšom trvaní styku, sa pri ejakulácii do pošvy u ženy môže objaviť mierne pálenie. Pokiaľ tam nie je nejaká infekcia, tak nie je nutné to riešiť, problém bude asi niekde inde a preto by som vám ho doporučila riešiť jednak so sexuológom, kvôli tomu bolestivému vnikaniu a potom s gynekológom. A čo vám lekár na to povedal, keď ste tam bola? Žiadne riešenie alebo radu vám nedal?

Komentáře uživatelů ...

17. 6. 2010 22:20:34
NO jednak rikal ze to muze byt nedostatecnym zvlhcenim a pak taky ze nekdy kdyz je problem s prunikem tak se muzou vzniknout trhlinky v posve do kterychkdyz se pak dostane sperma tak to spusobuje to paleni. A k tmu problemu ze pry to muze mit za nasledek velikost penisu.Ale kdyz sme zacinali s kondomem tak sme takovyhle problemy vubec nemuseli resit. Par mych pritelkyn rikalo ze melo tyhle problemy kdyz brali antkoncepci a zustali jim i potom kdzy ji prestali brat, tak jsem myslela i na to ze zda to nebodou nejak dusldky antikoncepce, protoze jsem ji zacala brat kdyz jsem jiz zacali provozovat nechraneny sex a tedka ji neburu uz pulroku.
Kacenka [Porodní asistentka]
17. 6. 2010 22:23:28
Nemyslím si, že by to malo nejakú súvislosť. Skôr by som skúsila tú lubrikáciu a venovať viac času predohre.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie