12722  9. 6. 2010 10:30:45

Antikoncepce Mirelle a špinění

Dobrý den, užívám první balení HA Mirelle, předtím jsem měla Depo Provera. Nedělalo mi to potíže, ale změnila jsem lékaře a ten mi ji již nedoporučuje, vysadila jsem ji a po asi dvou letech jsem začala užívat Mirelle. Týden po skončení menzes jsem začla krvácet, lékař mi řekl, že mám vysadit a začít od další menstruace znova. Prý u nízkohormonální HA musím dodržovat přesně čas užívání. Začala jsem znovu užívat HA, ale po necelém týdnu jsem začala znovu špinit, i když ji užívám přesně na minutu. Mám znovu vysadit, nebo pokračovat. Pracuji na tři šichty a užívám tedy večer. Nemůže to být také tím, že jsem HA užila spolu s alkoholem?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, nie je to ani tým, že pracujete na zmeny ani tým, že si dáte pohárik alkoholu. Je to tým, že telo má potrebu si na ATK zvyknúť. Obvykle tento problém sa objavuje prvé tri mesiace užívania, potom by už problém so špinení nemal byť a ak bude, tak je nutné poradiť sa s lekárom a zmeniť preparát.

Komentáře uživatelů ...

8. 7. 2011 13:42:03
Dobrý den, užívám HA Mirelle od 4.7.2011,tudíž to je dnes 12 den a ještě jsem nepřestala špinit. A jsem kuřačka. Může to být tím, nebo to je normální a mám čekat až to přejde.
15. 11. 2011 16:20:30
Dobrý den, chci se zeptat ohledně toho přesného užívání HA Mirelle. Je opravdu nutné ji užívat přesně na minutu?? Já to dodržuju pravidelně, ale dejme tomu 5 minut neřeším, to by neměl být problém ne??

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky