12733  9. 6. 2010 13:47:29

Clostilbegyt

Dobrý den. Mám dotaz ohledně Clostilbegytu. Je to rok co se snažíme o mimi a dnes mi doktor předepsal tento lék. Co mě trochu zaráží, že mi řekl abych užívala 2 tablety 5tý den cyklu a další 2 tablety 9tý den cyklu. Všude na internetu se ale píše, že to děvčata berou 5 až 9 den cyklu. Je to tedy v pořádku to mé dávkování? Je fakt, že mi předepsal balení 10ti tablet, měla bych je užívat 3 měsíce, takže by mi to mělo v pohodě vystačit. Jen mě to trochu zaráží, protože to většinou holky berou více dní.

Jinak si měřím BT a zdá se, že ovulace přichází. Mám již 2 těhotenství za sebou, obě přišla velmi rychle po snažení. Jen teď se již nedaří. Po vyšetření dnes pan doktor zkonstatoval, že jsem jinak v pořádku.

Předem děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Ano, Clostilbegyt se opravdu užívá nejčastěji ve schématu 5.- 9. den cyklu. Nejlépe bude, když zavoláte svému lékaři a ujistíte se o tom, jak jste se domluvili na užívání. Držím pěsti ve snažení!

Komentáře uživatelů ...

10. 6. 2010 13:04:17
Nechapem,ze preco mas brat Clostil,ked mas pravidelnu ovulaciu. Mal by najprv zistit,ci fakt mas,ci sa ti uvolnuju a dozrievaju vajicka. Kazdy lekar ma iny postup... ,len nechapem este to davkovanie...
7. 7. 2010 13:01:37
Clostyl je na stimulácia vaječníkov, vytvára sa viac folikulov. Ja som ho brala 3-7 den a som sa prestimulovala, čo zase musím byť výnimka. Bežne sa berie Clostyl, na podporu presného vyvolania ovulky sa pichá Puregon alebo niečo podobné a Ustrogestan je na udržanie plodu

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk