12764  10. 6. 2010 14:16:22

Kůžička kolem penisu

Dobrý den, synovi je 4 a půl roku .Ve 3 a půl ho operovali pod celou narkozou. Šlo mu špatně přetahávat pokožka kolem penisu. Pak mu po zákroku zůstala kůžička dost vyset pod penisem. Letos v dubnu mu kůžičku odstrnili pod celou narkozou. Je to 1 měsíc a půl po 2 operace. Moc mu to nejde přetahovat, tak asi 1 cm. Kůžičku kolem penisu má zas malou. Dostali jsme na to mastičku. Jestli se to nezlepší bude muset na 3 operaci. Špatně snáší to probuzení, hrozně vyvádí. Vím, co jsi už zažil. Nechtěli bychom znova.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No, neviem ako vám môžem byť nápomocná v tomto vašom probléme. Trochu tomu nerozumiem, pokiaľ mu robili úplnú obriezku, tak sa mu už nemá čo dať preťahovať, keďže ju odstránili, alebo čo mu vlastne robili? trochu tomu z dotazu nerozumiem, priznávam. Pokiaľ vám ani mastička nepomôže v jeho probléme, tak sa budete musieť riadiť len doporučeniami lekárov, aj keď fakt nerozumiem, prečo na toľko krát, keď to ide urobiť dobre pri jednom zákroku, teda pri jednej narkóze.

Komentáře uživatelů ...

20. 7. 2010 10:40:00
pokud špatně snáší probuzení z narkozy, řekněte to anesteziologovi. u syna to při stéjné (plus ještě další zákroky) operaci bylo taky takové, ale pak nám dala paní anestezioložka u druhé operace na sále ještě nějaké léky a bylo po problému, syn se probudil pomalu a v klidu. pokud mu kůžička zůstala dost pod penisem je možné, že jste moc přetahovali, když měl otok. nebo tam má zúžení.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí