12826  11. 6. 2010 22:20:20

Nechce se milovať s kondómom

Dobrý deň, mam taký problém, ze sa nechcem s priateľom milovať bez kondoma, aj ked beriem HA. No on ho nechce lebo s kondomom nemoze a ztraca erekciu. Neviem, ako to vyriešiť lebo si milovanie neuzijem ani ja, ani on, a ja bez kondoma rovnako nie lebo sa bojim chorôb (viem, ze to je zalazitost dovery, no nemozem si pomoct). Mozete mi poradiť, ako tento problem riesit a milovanie s kondómom si co najviac zprijemnit? Ďakujem!

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Budete muset s partnerem vaši situaci ještě důkladně probrat a domluvit se na nějakém kompromisu, aby milování bylo příjemné pro oba. Důvěra je důležitá, můžete podstoupit také oba dva vyšetření pohlavně přenosných nemocí. Jedinou prevencí proti možné nákaze je ale skutečně jen kondom. Také existují dámské alternativy kondomů, zkuste se na ně zeptat v lékárně. Aby bylo milování s kondomem příjemnější, můžete vyzkoušet více druhů, dnes je na trhu spousta různých provedení, úprav povrchů, takže třeba naleznete typ, který bude oběma vyhovovat.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie