12834  12. 6. 2010 1:25:03

Zakerné baktérie

Prajem príjemný deň, v minulosti som mal problém po jednom búrlivom sex. víkende a to, že som dostal belavý výtok z penisu (vždy len rano) a okolie močovej trubice bolo trosku zapálené. Urolog to diagnostikoval ako zápal mocovej trubice a predpísal antibiotika. Ked moje problémy neprestavali odobral sa ejakulát a boli v nom baktérie, vraj nejakého exotickeho charakteru. Tiež preliečené antibiotikami. Tri krát po sebe približne v mesačnych intervaloch som mal moc aj ejakulát už čisty, kultivacia negativna. Pohlavnu chorobu by som udajne nemal mat, to by boli aj moje príznaky vyraznejsie. Napriek vsetkemu pocitujem vacsinou rano slabe hryzenie v penise (alebo pri stlaceni penisu hned pod zaludom) a obcas vytlacim ciru kvapku. Vsetko len pokial sa vacsinou prvy krat nevymočím. Mozem mat nejak mechanicky poskodeny penis alebo trvaly nasledok baktérii?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To asi nie, hlavne ak sú to baktérie, ktoré sa dajú liečiť a sú vlastne vyliečené, len doba rekonvalescencie je niekdy dlhšia ako sme ochotný prijať. takže dúfam, že ste sa poučil a na budúce sa budete správať voči sebe zodpovednejšie. :-) vhodné je dbať na dostatočný prísun tekutín, hlavne v podobe čistej vody a občas nezaškodí, keď si urobíte urologický čaj a dlhodobo užívajte prípravok Brusinky.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie