12854  12. 6. 2010 21:44:41

Divné krvácanie

Dobry den, chcem Vas poprosiť o radu čo sa asi može diať v mojom tele. Beriem homeopatika dlhodobo od homeopaticky a tym sa mi predľžil aj cyklus na 34-36 dni. No poslednu menstruaciu som mala na 38smi deň a poriadne silnú. Viem, a nato ma aj upozornila homeopaticka ze pri tych liekoch sa mi trochu posunie cyklus aj bude silnejsie krvacanie. Ale nakolko ich uz beriem dlhsie tato menstruacia ma zaskocila, bola velmi silna a trvala tak 6-7 dni-vypadali az kusy krvnej zrazeniny zo mna, co som nikdy pri menzese nespozorovala. Bola aj pravdepodobnost, ze by som mohla byt tehotna. Tak som sa domnievala, ci som nemohla potratit. Mala som aj bolesti prs dlhsiu dobu aj pobolievanie v podbrusku par dni (uz som bola raz tehotna a mala som taketo priznaky), alebo sa so mnou zahrala len moja psychika. Tak som si zacala merať bazálnu teplotu, aby som zistila, kedy mam plodne dni (podotýkam pred predchadzajucim tehotenstvom a aj po nom kym som nebrala homeopatika tak som mala cyklus 28-29 dni). No a teraz v 20ty deň som začala špiniť a prešlo to do slabeho krvacania pomiešaného s hnedym špinením. Ale nebolo to ako menstruacia, ale hlienovite spinenie- tahave zmiesane s krvou-postupne zosilnelo. A je 5-ty den a je uz take slabšie. Zapisujem si tento priebeh na fertility friends do ovulacneho grafu ale nezaznamenalo mi to ziadnu ovulaciu. A mam strasne rozhasenu teplotu. Predtym pri merani mi to krasne vsetko vychadzalo. Volala som doktorke, ale sestricka mi povedala ze ked mi to neprejde do pondelka (to by bol uz 6ty den) tak mam prist, lebo ze to moze byt aj ovulacne krvacanie. Ale ja som nikdy nic take nemala. Viem ze homeopatika taky vplyv nemozu mat na telo, mavali sme nechraneny pohlavny styk a snazime sa o babatko. Mam aj teraz ocistnu kuru, schudla som 4 kila, ale nic nebezpecne neberiem a telo dostava vsetko co potrebuje. No a viem ze by sa v tehotenstve nemali brat kvapky do nosa ale ja tak raz za 24 hod si musim kvapnut, lebo by som nevedela dychat. Tak Vas teraz ziadam o nazor, ci je to normalne. Taketo krvacanie alebo nie. V grafe mi to skocilo na novy cyklus- takze stary trval 20 dni a neukazalo ovulaciu. Chcem skusit ked napisem na kazdy den ze len spinenie co mi vypise, ale ked tam uz bola krv tak. Tak neviem. Vopred ďakujem za odpoveď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Takové krvácení určitě normální není a určitě se objednejte ke své gynekoložce, abyste cyklus upravily. Měření bazální teploty je dost nespolehlivá metoda na zjištění ovulace a vyžaduje dlouhodobější sledování a pravidelné cykly. U Vás bude zřejmě narušená hormonální rovnováha a tím i ovulace. O graviditu se klidně mohlo jednat, ale to byste zjistila, jen kdybyste si udělala těhotenský test. Nejlepší bude, když se objednáte k lékařce. Informujte ji také, že užíváte homeopatika.

Komentáře uživatelů ...

15. 6. 2010 21:15:29
Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Už som absolvovala vyšetrenie u lekárky, mám zníženú hladinu progesterónu, tak mi doktorka nasadila lieky. Pekný deň.
Běla [Porodní asistentka]
15. 6. 2010 22:24:59
Tak to jsem ráda, že jste jí navštívila. Mějte se hezky a ať je brzy vše v pořádku.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk