12856  12. 6. 2010 23:32:57 - jirkaaa.kr

Hroutí se mi vztah

Dobrý den, mám problem. Jsem z pritelkyni 6 let, mame 4 leteho kluka, me je 42, pritelkyni 27. Pred 3roky jsme se rozesli kvuli jistemu hezounkovy, to nevyslo a dali jsme to znova asi po mesici dohromady, ja moc chci zalezi mi, aby jsme byli vsichni pohromade, ale od te doby misto toho aby sve chyby napravovala a byla rada, ze se vse urovnalo, snazim se spise ja. Zdelila mi, ze se mnou neni jako zena stastna, coz me moc zasahlo a proto vam pisi. Spíme spolu tak 2-3x za mesic. Mohla by jste mi poradit co a jak? Snazit se nebo spise ne? Myslim ze nekde vdali nekdo pro ni je a taky si rikam, ze si to po tom prvni nezdaru vice promysli jesli ja nebo on. Vazne nevim co mam delat.

Hroutí se mi vztah

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Tak, jak nám zde píší naše komentáře, dle fotografie jste oba ve výborném věku, vypadáte oba moc hezky a přitažlivě, no rozhodně nejste pár lidí, který by spolu měl být, protože si zbyl. Oba si můžete snadno najít jiného, atraktivního a příjemného partera, ale ... PROČ? Teoreticky vždy se v životě objeví někdo ještě atraktivnější, ale má cenu to každých 3-5 let znovu měnit?? Nebojte se s Vaší partnerkou promluvit narovinu, co jí nevyhovuje, co jí schází, jak byste se namísto toho mohli zařídit jinak. Fantazii se přitom meze nekladou. Pokuste se být i s vlastními pocity a dojmy upřímný, otevřený. Nakonec, vždy ještě máte výbornou možnost navštívit některou manželskou poradnu, zkuste to partnerce případně také nabídnout.

Komentáře uživatelů ...

12. 6. 2010 23:50:31
Přítelkyně vypadá dobře, ale vy na těch 42 vypadáte skvěle, na fotce není vůbec patrné, že vám je o 15 víc. Sex 2-3 za měsíc je málo, pochybuji že vám to stačí a normální žena taky chce sex častěji. Pokud s váma není šťastná jako žena, a neřekla to v afektu, tak bych se asi dle toho zařídil. Vy si najdete jinou bez problémů, 42 není problém, 48 by jednou problém asi byl. Vypadáte velmi dobře, sportovní postava, takže o ženy mít zájem budou. Přítelkyně, i když je mladší, tak s dítětem je na tom daleko hůř. Dost mužů přeci jen váhá, cizí dítě ne každý chce, dítě nechce cizího muže, muž leckdy cítí, že žena hledá živitele. Neříkám ukvapit se, zkuste si s ní promluvit, chvíli tomu dát čas, ale nepřekročit určitou hranici a mít svou hrdost. Když by nebylo zlepšení, nebyl sex, tak asi s váma šťastná fakt není.
13. 6. 2010 7:34:38
S priateľkou si porozprávajte,zistite od nej dôvody prečo nie je s vami šťastná.Ak niekoho má,musí si uvedomiť,že zostane s dieťatom bez otca,dita bude určite strádať,nemusí nového partnera prijať.Snažte sa byť k nej všímavý, viac sexu do vzťahu a rozoberte s problém s negatívami,ale aby to nebrala ako vyhrážky.
14. 6. 2010 8:07:56
Nebát se něco pustit - pustíme-li to, přijde něco jiného, lepšího. Nepustíme-li to, přijde ostrý meč a přetne to stejně.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy