12861  13. 6. 2010 1:12:48 - zajiczek

Otěhotnění při přerušovaném milování

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda-li je velká pravděpodobnost otěhotnění touto cestou: Při vyvrcholení si partner ,,odložil,, ejakulát na mé břicho a hned po tom mi onen ejakulát stekl na pochvu, i do okolí poševního otvoru. Vyděsila jsem se a hned jsem si sáhla do mezinoží prsty, ale tím jsem si ho ještě o trochu víc roznesla po okolí vagíny. Je to přesně týden, co se tak událo a asi poslední tři dny mi po ránu, ale i během dne není někdy dobře od žaludku. Prsa mne ale nebolí, ani je nemám zduřelá.
Je možné, že bych mohla být v jiném stavu?
Děkuji Vám za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obvykle prerušovaná súlož vás ochráni tak na 60 až 70%, inak možnosť otehotnenia tu malinká je, ale myslím si, že váš prípad to nebude. Preto sa hlavne ukľudnite a nestresujte. Pekne si počkajte na termín menštruácie, ktorá by sa mala dostaviť. Pokiaľ ale dieťatko ešte veľmi neplánujte, tak by som doporučila iné metódy ochrany pred tehotenstvom, alebo k prerušovanej súloži pridajte používanie spermicídneho gélu a počítanie plodných a neplodných dní, to vám potom bude úplne stačiť.

Komentáře uživatelů ...

13. 6. 2010 7:24:17
Musel by sa dostať hlboko dovnútra ku krčku,takže nie je to pravdepodobné a iste ste sa potom osprchovali.
6. 2. 2011 20:03:54
Dobrý den.Chci se zeptat když nedostanu měsíčky tak jsem těhotná?Jinak né?Chci vědět jak to funguje děkuji Martina.
6. 2. 2011 20:04:31
ale měsíčky dostávám
Kacenka [Porodní asistentka]
7. 2. 2011 8:51:10
Nie, tak to teda nefunguje. Ak žena má ostať tehotná, najprv musí mať nechránený pohlavný styk, ak vtedy vynechá menštruácia, tak je podozrenie, že by ste mohla byť tehotná a je potrebné urobiť si test. Pokaiľ bude negatívny, ale krvácanie sa aj napriek tomu neobjaví, tak sa jedná o gynekologický problém a je nutné vyhľadať lekára. ten vyšetrením obvykle príčinu odhalí a menzes vyvolá.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie