12870  13. 6. 2010 10:34:34 - zuzula

Špinenie počas tehotenstva

Dobry den, trápi ma jedna vec, som v 7 tyzdni tehotna, len som zacala krvacat, tak som sla do nemocnice, tak sa to ustalilo, v piatok som bola u svojej gynekologicke, ma vysetrila, lebo mam v sebe bakterie, urolog mi predpisal jednorazove antibiotika, este ma aj vysetrila, nekrvacam, ale zacala som sa so spodu spinit, nieje to stale spinenie, len sem tam. Prosim vas, ide o nieco vazne, alebo je to normalne, ked zena sa pocas tehotenstva spini, alebo mam ist svojej gynekologicke na ultrazvuk, ci je vsetko v poriadku, este beriem neviem dokedy lieky Duphaston 3x1, za vopred zodpovedanu otazku vam dakujem, prajem pekny den.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Špinění se během těhotenství může objevit a často nic neznamená, ale vždy je nutné to raději zkontrolovat. Takže navštivte svou gynekoložku.

Komentáře uživatelů ...

zuzula
18. 6. 2010 15:58:04
Dobry den,dnes som navstivila svoju zensku,a ta mi oznamila,ze po druhy krat sa stalo to,ze sa mu zastavilo srdiecko,to bol moj druhy potrat...,tak idem na zakrok v utorok a potom na vysetrenia co to uz druhy krat sposobilo vtom istom mesiaci...:(
Běla [Porodní asistentka]
18. 6. 2010 19:36:00
To je mi moc líto. Občas se to stává i opakovaně, ale věřím, že to příště dopadne dobře! Určitě podstupte vyšetření na zjištění možné příčiny, snad bude vše v pořádku. Držím Vám pěsti.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk