12877  13. 6. 2010 11:35:54

Nedari sa otehotnenie

Dobry den, my s manzelom skusame pol roka a nic. Citala som ze kyselina listova tomu napomaha, tu beriem uz mesiac popri tom aj vitamin E. Stale si robim tehotensky test a je negativny. Menstruacia mi meska teraz len 2 dni ale ako sa poznam, dostanem ju. My to babatko moc chceme. Co mame robit? Pohlavny styk mame kazdy 2den, skusame aj cez plodne dni. Tie su ked je teplota nad 37. Ja mavam zvicajne teplotu aj 37,6 stale a nic s toho. Ja uz fakt nevem, teraz ideme pri more. Ludia hovoria, ze tam chodia ludia ktorý chcu babo. No nevem poradte mi nieco.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Jako problém se řeší snaha o miminko až po roce nezdaru. Takže buďte trpěliví a milujte se hlavně pro radost! Pokud je Váš cyklus pravidelný, pak je nejlepší mít pohlavní styk od 8. do 20. dne cyklu ob den. Můžete si v lékárně zakoupit i ovulační testy, abyste měla lepší přehled. Určitě Vám dovolená u moře prospěje, uvolníte se, odpočinete si a třeba se podaří. Opravdu ještě není třeba zoufat.

Komentáře uživatelů ...

29. 6. 2010 19:16:15
Dobry den, ja som tiez nemohla otehotniet ani moja kamoska , a teraz cakame obidve drobceky , pouzivala som novy produkt , ktory je velmi ucinny , ak chces vediet viac napis.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk