13000  15. 6. 2010 17:13:28

Hematom ve 20. tt

Dobry den, dnes som mala robeny ultrazvuk , morfologiu. Som v 20.tt a velmi ma vylakala lekarka. Asi pred mesiacom som lezala v nemocnici pre hematom a vcestnu placentu, zakrvacala som. Pri prepuštani mi lekar povedal, ze tam uz ziaden hematom nevidi, ale dnes mi povedala, ze tam este je a že je na dolnom pole, dosahujuci až naprednu stenu. Vraj ju to velmi znepokojilo, lebo by sa mohol začať odlupovať plodovy obal. Velmi si mam davať pozor. Bola som z toho dosť mimo, lebo som už dufala, ze je všetko v poriadku a mala som so sebou aj dcerku, tak som sa jej ani nestihla spytať na podrobnosti. Je to velmi važne? Je velka šanca, že sa ten plodovy obal nezačne odlupovať? Babätko rastie pekne a je v poriadku. Dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Musíte se opravdu hodně šetřit, nenamáhejte se příliš, nezvedejte těžké věci, vynechte pohlavní styk. Při příští kontrole se lékařky zeptejte na více informací. Pokud byste začala krvácet, pak ihned jeďte do nemocnice. Nemusí se nic stát, ale riziko je velké, dodržujte proto poctivě klidový režim.

Komentáře uživatelů ...

20. 8. 2010 20:26:41
veru daj pozor jasom 4 dni pred terminom umyvala okna a tiez sa mi predcasne odlupla 3 dni pred terminom placenta a skoro som vykrvacala...nakoniec cisarsky rez a zdrave baaabo...drzim palcek

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk