13005  15. 6. 2010 18:33:31

Krvácanie počas užívania antikoncepcie

Dobrý deň. Začala som užívať antikoncepciu Novynette v prvý deň menštruácie, už mi zostávajú len dve tabletky a stále krvácam. Teda viac menej len špiním. Viem, že je to zo začiatku normálne a telo si potrebuje zvyknúť, len ma zaujíma že dokedy. Mám po 7 dňovej pauze začať užívať ďalší plat, alebo mám zájsť k lekárovi? Ďakujem za odpoveď. Denisa

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Milá Deniso, špinění může být v prvních třech měsících se začátkem užívání antikoncepce, pak by mělo vymizet. Nasaďte další platíčko antikoncepce a ještě vydržte. Snažte se brát přesně, bez chyb. Pokud ani po třech měsících špinění neustoupí nebo budete více krvácet, obraťte se na svého gynekologa. Asi bude třeba změnit preparát.

Komentáře uživatelů ...

22. 10. 2010 20:43:09
Dobrý den,mám nejspíš problém s přítelem už naký ten měsíc spolu spíme a vždy bylo vše v pořádku.Nedávno jsem dostala menstruaci a kolem 5tého dne přestala,jelikož měl přítel odjet na týden pryč tak jsme se chtěli pomilovat,vše bylo v pořádku až na to že jsem začla o5 krvácet trvá to už 5 dní co slabě krvacím,kamarádce se jednou přihodila to samé,mohl by mi to někdo vysvětlit ?.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky