13059  16. 6. 2010 17:26:34

Krvácení po masturbaci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, předevčírem jsem masturbovala a zničeho nic m začla téct krev. Celkem dost i s takovým malinkým pučkem. Zhrozila jsem se, ale nešla jsem na gynekologii strašne se stydím. Můžete mi poradit co s tím. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ ste si nejaké predmety alebo prsty dávala pri masturbácii do pošvy a ešte ste bola pannou, tak krvácanie môže byť dôsledkom jej deflorácii/ pretrhnutí. Takže už v podstate nie ste pannou. Obvykle ak to je skutočne spôsobené pretrhnutím blany, tak za jeden či dva dni to samo ustane a nie je nutná návšteva u gynekológa. A hlavne nemáte sa za čo hanbiť.

Komentáře uživatelů ...

16. 6. 2010 17:31:41
Nevím kolik vám je, ale za masturbaci se nemusíte u gynekologa stydět. Masturbují téměř všechny ženy a dívky. Pokud v souvislosti s masturbací dojde k poranění nebo krvácení, tak vážně stud není na místě. Hlazení oblastí kolem klitorisu, labií a poševního vchodu by nemělo způsobit krvácení. Zavádění nevhodných předmětů to vaginy nebo sahání prstem, tady k poranění dojít může. S masturbací si dejte týden pauzu a pak rozhodně opatrně. Nejlepší by ale stejně bylo navštívit gynekologii a přímo věc prokonzultovat, stydět se vážně nemusíte.
16. 6. 2010 17:39:01
děkuji za pomoc radši to nechtějte vědět kolik mi je sem trdlo..ale moc děkuji..
16. 6. 2010 17:58:24
Nemá důvod se stydět, může vám být 9, 11, 14, 25, 35 nebo klidně víc. Dle stylu planí bych přece jen nepředpokládal těch 9 či 11 let... Tady by šlo spíš o to, že pokud nejste deflorovaná, tak krvácení může být z nějakého porušení panenské blány.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie