13076  16. 6. 2010 21:42:36

Zapomenutá tabletka 4 dny před koncem platíčka

Dobrý den, Belaru beru ve 23:00 a včera jsem si měla vzít čtvrtou tabletku před koncem platíčka, ale zapoměla jsem. Dnes kolem druhé jsem měla nechráněný styk a tabletku si vzala az kolem 5té hodiny. Normálně doberu platíčko, jenom nevím jestli jsem chráněná nebo ne. Přecejenom je to ke konci cyklu, tak by to mělo být období neplodných dnů. Další věc je, že nevím jestli mam udělat normální pauzu 7 dní a nebo okamžitě začít brát další platíčko, a jestli v tomto období jsem chráněná. Děkuji moc za odpověd:-)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Takže tabletku ste stihla užiť do 12 hodín, čo vám plne zabezpečí ochranu, Ostatné tabletky už berte na čas a nie je nutné na konci platíčka robiť žiadne iné opatrenia. Chránená by ste mala byť. Túto informáciu nájdete aj v príbalovom letáčiku, takže nie je na škodu si ho opäť prečítať. :-)

Komentáře uživatelů ...

18. 6. 2010 0:18:42
Asi jsem se špatně vyjádřila, vzala jsem ji kolem 17:00, takze cca po 18ti hodinách :/ příbalový leták mám celkem načtený, a tam píšou že mam začít hned s novým platíčkem, v lékárně mi řekli že to záleží na mě, jak chci..ale že prý 7 dní bez sexu:( ...ale pořád nevím co je pro moje tělo lepší(mimo dalšího nezapomínání xD), poradíte?:-)
Kacenka [Porodní asistentka]
18. 6. 2010 9:48:25
Takže keďže ste užila liek po uplynutí 12 hodinového intervalu, tak pokračujte normálne v užívaní aj so 7 dňovou pauzou ale pri styku použite 7 dní kondóm alebo majte len prerušovanú súlož.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky