13233  20. 6. 2010 20:10:29

Pohlavní styk a stále problém s uspokojením

Dobrý den, je mi 18 a mé přítelkyni také, doposud jsme měli 4x pohlavní styk, jsem její první partner a ona je moje také. Náš vztah klape jako hodinky, je pro mě krásná, při škádlivých situacích, kdy se laškujeme se mi někdy i ztopoří penis a někdy dostanu i chuť na sex, ale když se na to pak vrhnem (a to se stalo ve všech 4 případech), nic to se mnou nedělá a nedokážu jí plně uspokojit. Může mít pravidelná masturbace jednou denně vliv na náš sex? Můj penis měří 16 - 17 cm a při sexu je ztopořený, ale necítím žádné vzrušení, moje přítelkyně částečně ano, ale není to ono. Je možné, že prostě není ta pravá nebo je to moc brzy? Díky za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako všetkému, tak aj milovaniu a sexu sa človek musí naučiť. Ak vy doma osamote pravidelne masturbujete, tak vašu sexuálnu túžbu máte uspokojenú a to môže byť nemalou príčinou na tom, že potom vás spoločný sex s partnerkou až tak neláka. Preto skúste pár dní alebo týždeň nemasturbovať a venujte sa jeden druhému. objavujte spoločne, čo sa vám obom páči a čo nie. Čo vás vzrušuje a tak. masturbujte spoločne, spoznávajte svoje telá a až potom/ časom príde to aj samo, sa vám zapáči aj pohlavný styk a nebudete sa ho chcieť zbaviť.

Komentáře uživatelů ...

21. 6. 2010 16:32:11
Vaša začiatky v sexe sú trochu rozpačité ako u väčšiny mladých ľudí. To či je tá pravá pre vás asi nie je správna cesta uvažovania. Vo vašom veku k vzrušeniu by malo dôjsť prakticky pri každej žene. Ale to je o inom. Vy máte asi iný problém. Ste trochu zvyknutý na masturbáciu a budte sa musieť od nej odpútať. Do teraz ste zvyknutý na určitý stereotyp v sexe vlastným pričinením a budete potrebovať sa naučiť ho prijímať i dávať !!!! Ste už na sex dvaja a i to sa treba naučiť. Všetky predpoklady na to máte, pomaly, nenásilne pokračujte. Nedajte sa odradiť malými neúspechmi. Praktizujte veľa maznania a hladkania. Skúste sa vlastnej masturbácií vyhnúť. Alebo ju robte navzájom a postupne sa dopracujete k vytúženému cieľu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie