13284  21. 6. 2010 19:41:10

Vynechání pilulky v 1.týdnu

Dobrý den, po téměř dvouletém bezchybném užívání ATK (Lunafem) jsem si nyní v prvním týdnu zapomněla vzít pilulku (šestou v řadě), kterou jsem užila po 24hodinách spolu s pilulkou následující. V týdnu před vynecháním jsem měla nechráněný styk. Je nějaká pravděpodobnost otěhotnění, pokud se budu 7 dní po vynechání chránit? Existuje ještě nějaké opatření, který by případnému otěhotnění zabránilo?
Děkuji :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že ak teraz bezchybne budete užívať tabletky zvyšok cyklu a nebudete mať hlavne 7 dní po urobení chyby inak nechránený styk, tak by ste mohla prípadnej možnosti gravidyte zabrániť.

Komentáře uživatelů ...

22. 6. 2010 9:41:24
Ještě dodám, že v den vynechání pilulky jsem ejakulaci do pochvy neměla, poslední proběhlo den předtím. Na příbalovém letáku k ATK je však uvedeno, že možnost otěhotnění při vynechání v prvním týdnu a styku v tomto týdnu před vynecháním je (pokud jste měla sexuální styk během týdne před vynecháním dražé, je možné, že otěhotníte), ale u všech příspěvků jsem nalezla jen opačnou odpověď, proto jsem si tuto informaci chtěla ověřit.
12. 6. 2011 21:30:59
dobry den chtela jsem se zeptat beru antikoncepci s nazvem vreya.. tyden pred menstruaci tak jak se má jsem nevzala pilulku a mela sem na to tyden abych dostala menstruaci..dostala jsem to spravne..a pak po tom tydnu jsem si mela vzit dalsi plato jenze jsem ho uz nevzala a mela jsem styk takze uz 14 dní kdyz to spocitam od toho tydne co jsem nebrala .budu tehotna.??
Kacenka [Porodní asistentka]
13. 6. 2011 15:12:07
Tá možnosť tu je pokiaľ ste mala styk s ejakuláciou do pošvy!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky