13410  24. 6. 2010 10:43:29

Má ruku v trenkách

Pekny den prajem, mam priatela s ktorym zijem v jednej domacnosti, a vsimla som si ze vecer ked ideme spat, (mne to trva zvycajne trochu dlhsie kym utriedim myslienky a zaspim..), akonahle priatel spi, zbadam ze ma ruku v trenkach na jeho pohlavnom ustrojenstve a spi si kludne dalej... najprv som sa tomu ticho pousmiala, ale robi to casto skoro kazdu noc. priatel ma 26 rokov, myslim ze na take veci je uz stary a po case mi to uz bolo aj trapne, aj som ho na to upozornila odovodnoval to tym ze mu je teplo tak som navrhla aby nespaval v tesnych trenkach, ale nepomohlo. aj ked spava nahy, ma tam polozenu svoju ruku.. je vsetko v poriadku alebo len hladam problem tam, kde nieje? dakujem za vas cas a vasu odpoved, prijemny den

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Není to problém. Je to zřejmě jen jeho zlozvyk... Bavte se s ním o tom. A pamatujte, přestože Vás to zlobí, tak nesklouzněte k tomu co minule: nespěchejte, netlačte na něj aby přestal. Spíše zjišťujte, jestli je to jen zvyk, nebo večer i masturbuje nebo proč to tak má.. Řekněte mu pouze narovinu, že Vám to vadí. Pak bych to už asi nechala plavat. Počítejte s tím, že změna zvyku chce čas.

Komentáře uživatelů ...

24. 6. 2010 10:49:23
dokonca minule som sa zobudila na to ako si tam... neviem co robi, neviem povedat s presnostou ci masturboval ale to hadam nie, isla som mu dat tu ruku prec nech spi dalej a penis mal stoporeny. rano som sa ho nenapadne spytala ci sa mu nieco snivalo, ale nevedel o com hovorim.. neskor ked zaspaval s rukou tam znova, tak som sa ho na to spytala priamo a povedala co v noci robi ale ked som povedala ze to robia mali chlapci, urazil sa na mna.. asi som nemusela, ale chcela som ho dohnat k tomu aby sa od toho odnaucil. no asi som nenasla ten najspravnejsi sposob.. pritom jeden po druhom tuzime a mame normalny pomer.. neviem v com je problem
24. 6. 2010 11:25:49
problém je v tebe, robíš z komára somára. Čo keď má ruku v trenkách? prečo ti to vadí? Všetci ľudia vedia, že chlap má v noci erekciu...
24. 6. 2010 11:32:36
dobre, v poriadku, klud.. zrejme si chlap.. beriem, nevedela som ze sa ta to tak dotkne.. mam pravo na otazku, tak ako aj ty na odpoved ktoru si vyuzil. vdaka aj za nu.
24. 6. 2010 12:04:14
Ty poluce často nejsou samovolné ejakulace při spánku, ale ejakulace po masturbaci během spánku. To je zcela běžné, sám se vzpomínám, že v pubertě jsem to měl podobně. Nemusíte ho kvůli tomu kárat jak máma malého chlapce. Dospělý muž má fakticky potřebu masturbace vyšší. Chcete ho tomu odnaučit? Jak často s ním máte styk? Když nechcete styk tak často, tak příteli vyhovte třeba i masturbací. Pak to nebude dělat mimovolně během spánku, nebo ne tak často. Spíš mi přijde hloupé spát vedle ženy a muset si ho honit sám. Během nemalé části spánku má ztopořený penis většina mužů. Ani nemusí myslet na sex, penis potřebuje intenzivní prokrvení a svědčí to leda o tom, že přítel je v tomto ohledu zcela v pořádku. Problém by naopak byl, kdyby měl v noci erekce málo.
24. 6. 2010 12:07:36
nie.. dotykam sa ho, uspokojujem ho vsetkymi moznymi sposobmi a po sexe s nim velmi tuzim, skor on obcas odmietne mna.. keby som mu nedopriala tak sem nepisem, a absolutne sa necudujem ze to robi, ale naozaj to mame kazdy den teda ak to on neodmietne.
24. 6. 2010 12:26:58
Tak s tím možná přestane časem sám. Ale nejde o nic vážného. Erekce je běžná i po předchozím styku večer. Pokud by za spaní masturboval, tak ho buď nechte být, nebo mu odtáhněte ruce dál. Časem to možná ustane, ale je to bezvýznamná věc. Vůbec to neznamená, že byste se mu nelíbila.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy