13436  24. 6. 2010 20:00:57 - blanka

Masturbovanie a pysky

Masturbujem a pysky mam velke. Bojim sa ze si za to sama mozem.Za to ze masturbujem sa moze ovplyvnit moj zdravotny stav? Moznoze to bude smiesne,ale kedze som este u gynekologa nebola,hanbim sa za seba (koli tim pyskom,neviem ci to je normalne),aj ked raz k nemu budem musiet ist. Masturbovanie moze skodit mojmu zdraviu?Pohlavny styk som este nemala, kedze nato roky nemam.Budem rada ak mi odpoviete na tieto otazky,a poradite mi.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Nemusíte sa obávať. Váš vzhľad je geneticky daný a masturbácia Vám neublíži. Dôležité je zachovávať dostatočnú hygienu. Keď príde čas, navštívite aj gynekológa, ktorý bude pozerať či ste zdravotne v poriadku. Hanbiť sa nebudete musieť, aj keď každá žena, ktorá ide na prehliadku prežíva zvláštny pocit aj keď u gynekológa bola niekoľko krát.

Komentáře uživatelů ...

24. 6. 2010 20:16:49
Ne, při masturbaci pysky pochopitelně naběhnou, ale potom se zas vrátí k normálu. Masturbace nemá na velikost pysků vliv, je to dědičná záležitost. Pysky lze zvětšit různým vytahováním, některé domorodé ženy v Africe toto úmyslně provádí. Pokud vám pysky nevadí např. při jízdě na kole, tak neřeště jejich velikost. Ve skutečnosti se řadě mužů vyčnívající malé pysky tu žen líbí, spíš to ocení.
25. 6. 2010 8:20:12
to sa neboj. chlapom sa to paci a take veci neriesia. a kludne masturbuj dalej. prospieva to telu a tak tiez hlave .
1. 7. 2010 19:14:27
to fakt?? xDDDD

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie