13513  25. 6. 2010 22:49:14

Pohlavní choroba bez pohlavního styku?

Je to možná banalita, ale já jsem trochu paranoidní dost možná. Je mi 16let, dosud jsem neměl pohlavní styk. Avšak asi před 12ti dny se mi na ohanbí blízko penisu vytvořil bolák, kulatého tvaru, je červený a vypouklý. Nebral jsem ho na velkou váhu. Avšak dosud nezmizel. Rozměrově má něco kolem 3,5mm v průměru. Docela dost mě vyděsil, poněvadž jsem se začal obávat, jestli to není příznak nějaké pohlavní nemoci. Avšak nepřišel jsem do této doby do styku s osobou, která pohlavní nemocí trpí, jsem čistotný, veřejné záchody nepoužívám, jenom doma. Takže si kladu otázku, zda-li se opravdu jedná o něco závažnějšího nebo jde například jenom o zarostlý chlup, který si podnítil, zčervenal a zrudl. Nedalo mi a zkusil jsem ho zmáčknout, tekl z něho jenom načervenalý hnis. Jsem ochoten jít ke kožní lékařce, ale nejdřív bych jsem se spíš chtěl otázat zde, zda-li to má vůbec cenu nebo snad jde chytit pohlavní nemoc bez pohlavního styku? (neberu drogy, nepřišel jsem do styku z feťáckým náčiním, nic). Omlouvám se za kvalitu fotky, přinejhorším sem dám novou.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Pohlavní choroba bez pohlavního styku?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ ste nemal pohlavný styk, tak na 99% pohlavnou chorobou trpieť nemôžete. Takže na to kľudne zabudnite a zbytočne sa nestresujte. podľa mňa je to len obyčajný pupák, vyrážka, ktorá sa vám môže vytvoriť na akejkoľvek časti tela. Buď sám pukne alebo za prísnych hygienických podmienok ho vytlačte a ošetrite, ako keď si vytláčate akné. Môže to byť aj zápalný vlasový váčok, z ktorého vyrastajú chĺpky, čo je časté keďže sa holíte.

Komentáře uživatelů ...

25. 6. 2010 23:07:28
Akné či zarostlý chlup. Trošku teda nechápu holení genitálií u někoho, kdo žije zatím bez partnerky. V tomto věku je to určitě lepší zatím s partnerským sexem nespěchat. Ale naco oholené ohanbí. Není to jak u žen, kde se to holí snadno, oholit pytel je docela práce. U žen to má i význam pro lepší hygienu. Ale to je trošku mimo. Souvisí s věcí možná ten zarostlý chlup.
25. 6. 2010 23:09:44
Pohlavní nemoc to nebude, jestli to nebolí, pár dní bych počkal, co to udělá. Může to být akné či nějaká kožní záležitost, s nežitem na zádech taky člověk neběží hned k lékaři. Pohlavní nemoci lze i injekční stříkačkou u narkomanů, pokud se užívá opakovaně, ale to bylo přece vyloučeno.
25. 6. 2010 23:13:53
Ohanbí mi je nepříjemné, proto se holím, navíc to přispívá hygieně, nevím jak Vy, ale mě to přijde o mnoho příjemnější. Možná bych měl dodat, že to dotyk bolí, respektive to je nepříjemné na zmáčknutí. Přesto ale děkuji za reakci.
25. 6. 2010 23:48:57
Podľa mňa je to typické akné.Treba počkať pár dni,nech vyzreje a klasicky vytlačiť...Alebo to môže byť dôsledok toho holenia,že sa to podráždilo a vznikla vyražka..
25. 6. 2010 23:50:40
OK, je to Vaše věc. U žen mi přijde holení jako normální, v podstatě standard. Když se holí 14 letá dívka, tak mi to přijde zbytečná, protože nemá partnera a tohle je hlavní aspekt. Hlavně se při holení neřízněte nebo nepoškrábejte, je to samozřejmě Vaše věc. Sledujte, co to bude dělat během víkendu, pokud se to nezlepší, tak si asi k doktorovi zajděte. Nejspíš to nic není, ale je lepší doktora trošku víc otravovat než něco zanedbat. Myslím že by stačil praktický lékař. Pohlavní nemoc to není. Na kožní by stejně mělo být doporučení ale nejspíš tam ani posílat nebude.
26. 6. 2010 9:14:54
Nestresujte sa je to bezna vec, vydezimfikovat, vytlacit a opat vydezinfikovat a za 2 dni si na to ani nespomeniete. Nechapem tie predpotone nazory ze preco sa chlap holi ked nema partnerku no asi lebo mu je oholenemu prijemnejsie. Holim sa od mojich 14 rokov a to uz 10 rokov a neriesim ci prave mam alebo nemam partnerku.
26. 6. 2010 17:32:37
treba sa naucit holit. Samozrejme nie na sucho treba si kupit prislusnu drogeriu:)
15. 3. 2011 14:34:57
to máš od holenia! nie od pohlavného styku nemáš sa čoho obávať bežná vec to má každý muž ktorý sa holí :)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot