13548  26. 6. 2010 23:12:27

Pohlavní choroba nebo zanícený pór?

Dobrý den.
Mám takový problém, na kořeni penisu se mi udělal asi před 4 dny pupínek (vypadal jako beďar, nebo malý zanícený pór), vymáčkl jsem si ho, asi na druhý den vedle něj po vymáčknutí krom toho že v tom vymáčknutém byl hnis, byl ještě jeden menší, opět jsem ho vymáčkl. 3 den to bylo větší i širší a v okolí malinko zapálené (jako zanícené), došel jsem si do nemocnice na dermatologii, řekl jsem doktorce co se mě s tím dělo a jak jsem postupoval.
Doktorka se na to letmo podívala a nasadila Saloxyl 5mg. Po mazání 2x deně, se mi z toho vřídku odloupla při koupání kůže, nyní je to citlivé na dotek a zkoro otevřená ranka o průměru cca O,5 cm. Hnis už se od mojí poslední operace s mačkáním zatím nedere ven, nevím zdali mám mast dále užívat, bojím se rozleptání rány úplně do krve, nebo otravy krve, jelikož je ta ranka přímo vedle tepny. Také mám strach jestli to nemůže být nějaký příznak chlamýdií nebo syfilisu, či něčeho jiného nebo je to jenom zanícená mazová žlázka či beďar nebo nežid. Přítelkyni mám stálou, již dva roky, nevěra není reálná ani z jedné strany. Co mám dělat dál?
Předem děkuji za rady.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Pohlavní choroba nebo zanícený pór?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
kyselina salicilová, ktorá je obsiahnutá v masti, ktorú Vám doktorka predpísala pôsobí protizápalovo a dezinfekčne, aj ichthamol. Osobne si myslím, že ak ju budete používať, nič sa Vám nemôže stať. Ak by napriek užívaniu vyrážka sa neliečila a pretrvávala by, obráťte sa opätovne na doktora.

Komentáře uživatelů ...

27. 6. 2010 11:31:05
Dobrý den. Bude důležitý i věk, jelikož to může byt něco co se tvoří mezi určitým rokem. A město pobytu .může to být i nějaká ,,choroba,, která je v určitém městě. Podle toho se můžeme bavít dál, co to je.
27. 6. 2010 11:33:16
Také zde může hrát roli, kde pracujete/ škola. v jakém prostředí apod.
27. 6. 2010 12:09:44
O žiadnu pohlavnú chorobu nepôjde!!! V tom budte kľudný. Už ste toho dosť vyskúšal skúste ešte toto. 3 x denne ráno na obed a pre spaním si miesto pretrite tampónom namočeným v alpe. To miesto sa vlastne vysuší. Ak to skúsite v tom čase aspoň 4 dni nič iné nerobte. Napíšte výsledok.
27. 6. 2010 12:47:06
Je mi 21 let a bydlím v Praze.Do práce nechodím, momentálně studuji(dálkově nástavba)..Jinak přítelkyně žádné problémy také nemá a ani mě se neukázaly nějaké jiné příznaky jako je teplota ...
12. 10. 2010 18:25:19
Mám to samé a nevím co stím, poradtě prosím..
Kacenka [Porodní asistentka]
15. 10. 2010 14:24:08
odpovede máte v zelenom rámčeku

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie