13595  28. 6. 2010 9:14:42

Masturbace a erekce

Dobrý den,
je mi 15 let a kdys masturbuji tak během 3-5 min vytecu a nikdy v zivote sem nevystřík je to normalní ze este nestříkám? Není to tím ze jednou za den masturbuji?a vytecu malo dekuji za odpověd

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Je to úplne normálne. Čím častejšie masturbujete, tým menej spermií aj máte, lebo sa nestíhnu tvoriť. Pre budúcnosť bude aj tak jedno či spermie vystrieknu alebo vytečú, ak budete mať pohlavný styk aj tak to nebude nik vidieť a dôležité bude či Vaše spermie budú schopné partnerku oplodniť. Zatiaľ sa venujte len svojim pocitom a urobte si vlastný názor, či je to až také potrebné akou formou dôjde k vyvrcholeniu.

Komentáře uživatelů ...

28. 6. 2010 10:02:06
To že dochádza len k vytečeniu nie je choroba. Každý to máme inak. Je pravdou, že v mladšom veku je sila ejakulácie tak silná, že je to vlastne výstrek. S vekom to ale slabne. Nie je ale nič neprirodzené, že výstrek nemáte. Ak vás to trápi kvôli možnému oplodneniu budúcej partnerky tak budte v pohode, dokážete to i tak. Ak uberiete z frekvencie masturbovania budete mať i podstatne viac ejakulátu. Ubezpečujem vás, že o pár rokov pri väčšom vzrušení so správnou partnerkou budte i "striekať".
28. 6. 2010 14:58:50
Záleží to i na frekvenci masturbace. Při masturbaci denně či víckrát za den dojde spíš k vytečení. Po přestávce pár dní nebo dokonce týdnu by došlo nejspíš k výstříku. Doporučuji si vyzkoušet, zkusit třeba 2 dny nehonit a porovnat. Pak zkusit i týden a udělat si vlastní názor.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie