13601  28. 6. 2010 11:28:04 - patasek

Krátká erekce

Dobrý den, prosil bych vás o radu. Mám přítelkyni a nějak moc často se semnou nechce milovat. Myslím, že je to tím, že nemám dlouhou výdrž a nevím jak bych to mohl vylepšit. Moc ji miluji, ale myslím že když máme sex jednou za měsíc tak to tomu vztahu moc nepřidává. Nevím jak se v tom zlepšit abych vydržel delší dobu. Navíc když po erekci mě nějak přejde úplně i chuť na další pokračování. Mohli by jste mi prosím poradit, jak se to dá zlepšit? Navíc když má přítelkyně ještě neměla orgasmus a já bych jí ho chtěl hrozně moc dopřát, ať ví, jaká je to nádhera a třeba by jí to též začalo více bavit. Moc prosím o radu, je mi už skoro 40 a nevím si s tím rady, protože těch zkušeností moc nemám, nejsem přelétavej ptačák a vždy chci jen to nejlepší pro partnerku, kterou miluji. Asi takových dotazů máte spoustu, ale protože jsem stydlivý, tak se pokouším přes tuto poradnu. Děkuji vám předem za vaši radu a pomoc ve zlepšení dalšího partnerského vztahu. Děkuji.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Se svým problémem s délkou erekce se můžete obrátit na urologa. Nemusíte se vůbec stydět, nejste jediný muž, který takový problém řeší. Pokud se milujete jen jednou za měsíc a jinak máte erekci (při masturbaci) v pořádku, může to být dáno tím, že vaše vzájemná milostná atmosféra není asi úplně dostačující, jak popisujete. Vždy chvíli trvá, než se partneři sladí, co se týká frekvence a intenzity milování. S partnerkou byste měli otevřeně komunikovat o Vašem intimním životě. Říkat si a zjišťovat, co se Vám oběma při milování líbí a je příjemné. Můžete zkusit partnerku uspokojit i jinak- orálně nebo hlazením. Možná ji přeci jenom přivedete k orgasmu. Ale i ona se musí při milování cítit skutečně uvolněně a v ničem se nepřemáhat. Pokud máte oba zájem na tom, aby se Váš milostný život zlepšil a nebudete k tomu schopni dospět sami otevřenou komunikací, pak můžete navštívit partnerskou- sexuologickou poradnu.

Komentáře uživatelů ...

1. 7. 2010 10:10:30
Dekuji za vasi odpoved.jen sem chtel rici ze ja nemam problem s erekci,ale naopak prijde vzdy pokratkem pohlavnim styku a pak uz nejak stracim po vystriku chut na dalsi pokracovani.Co se tyka predehry snazime se oba hladit,laskat a oralne vzrusovat,ale oto je to pak semnou rychlejsi s moji erkci.MOmentalne nejsem navic uz delsi dobu v cesku a tak si ani nemohu zajit k urologovi tak se snazim najit nejake rady zde.Pral bych si aby se to vse zlepsilo,ale nevim kde se to docist nebo najit nejake rady,ktere by mam pomohly vse vylespsit.mohli by jste mi prosim jeste nejak poradit?Dekuji
Běla [Porodní asistentka]
1. 7. 2010 19:51:46
Pracovat s délkou erekce vyžaduje trpělivost a určitý cvik. To, že už po orgasmu nepociťujete takové vzrušení je normální. Zkuste se proto naučit orgasmus co nejvíce oddálit. Můžete to trénovat při masturbaci nebo společně s partnerkou. Další podobné diskuze o tématu erekce najdete jistě i pomocí vyhledávače v pravém horním rohu naší stránky.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie