13606  28. 6. 2010 13:38:46 - Fyona

Zelený silný výtok

Dobrý den,
již delší dobu mám problémy s výtoky. Vždy se ztratí jen když mám menstruaci, po menstruaci tak běhěm dvou, tří dnů se opět vrátí. Byla jsem několikrát u své lékařky a po vkládání léků se výtoky jen zmírnily (v oblasti vagíny mě nic nesvědělo a hlavně výtok nezapáchal). Naposledy je to asi 4 týdny, co jsem užívala lék na vkládání (GYNO-PEVARYL). Pár dní jsem neměla problém, ale opět se to vrátilo a velmi silně! Mám zelený, zapáchající výtok a dost mi to znepříjemňuje život. Velmi se za to stydím. Při pohlavním styku zásadně s přítelem užíváme ochranu, takže je zcela nemožné, že by mě nakazil přítel. Prosím tedy o radu. K lékařce abych řekla pravdu se mi už nechce, protože to vždy skončí stejně. Děkuji předem za všechny rady.

P.S. Z toho důvodu ani nenavštěvuji žádná koupaliště. Spodní prádlo pečlivě peru, hygienu dodržuji důsledně, leč ji nepřeháním. Používám jen přípravky TEA TREE Oil s nulovým PH.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Nejlepší bude ještě jednou navštívit Vaší gynekoložku, aby Vám provedla kultivační vyšetření z pochvy a dle toho stanovila cílenou léčbu. Nejspíše se bude jednat o bakteriální infekci, podle toho jak problém popisujete. Můžete si také koupit v lékárně Rosalgin- na vaginální výplachy. Zkuste užívat i laktobacily na posílení přirozené flóry v pochvě nebo užívat cyklicky Gynopevaryl, který jste již vyzkoušela.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky