13635  28. 6. 2010 21:11:06

Bolesti po pohlavním styku a při močení

Dobry den,
chcela by som sa spytat na jednu vec.
Minuly tyzden sme mali s priatelom pohlavny styk, kazdy vecer. Ku koncu tyzdna ma zacali pobolievat vajecniky a celkovo som bola dole taka ubolena. Potom sme mali tri dni pauzu, no pocas vikendu som dost casto chodila mocit, pricom to bolo sprevadzane slabou bolestou. Myslim, ze som mohla aj trochu prechladnut. Dnes sme mali znova pohlavny styk, uz som sa citila celkom dobre, bolest takmer zmizla, no uz pocas styku som zacala pocitovat bolest, takisto som mala pocit, ze to so mnou "nic nerobi" (samotny sex). Po styku ma znova zacalo vsetko boliet.
Moze to byt tym ze som prechladla? Alebo sme to len prehnali s frekvenciou pohlavnych stykov? Mám zajst za lekarom? Ďakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Při frekventovanějším pohlavním styku se může zhmoždit močová trubice, která je v těsné blízkosti poševního vchodu. Jestliže máte při styku bolesti, pak si dejte chvilku pauzu od milování nebo využijte jiné techniky. Mohlo dojít i k přenosu infekce, které Vaše prochladnutí mohlo podpořit. Dodržujte dostatečný pitný režim, ev. pijte urologický čaj. Můžete si zakoupit v lékárně také kanadské brusinky. Kdyby se obtíže při močení a bolest v podbřišku zhoršovaly, navštivte lékaře.

Komentáře uživatelů ...

30. 6. 2010 5:29:27
Asi by to bolo vhodné. Podobným spôsobom sa prejavuje i zápal močových ciest. Nejakú infekciu vám mohol preniesť i partner. Prosím poradte sa z urológom. Z prechladnutia a ani s častosti sexuálnej aktivity to nebude.
30. 6. 2010 9:04:23
bolest takmer prestala.kamaratka mi poradila kupit si zensky caj, pijem ho, no neviem ci mam zmenu prisudzovat jemu.ked je to lepsie, uvazovat nad lekarom alebo to nechat tak? nerada by som nieco zanedbala.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky