13636  28. 6. 2010 21:20:53 - Lemon27

Zápach žaludu

Dobrý den, mám takový problém, když mám ochablý penis a přetáhnu si předkožku, tak když si žalud otřu rukou tak pak moje ruka je cítit divným zápachem. Prosím poraďtě mi jak se zápachu zbavit? Děkuji moc za radu.

Martin

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ budete dbať na dôkladnú osobnú hygienu aj týchto partií, tak by s tým veľký problém nemal byť. V prebehu dňa sa však vždy tento mázok na predkožkou vytvorí a má svoj charakteristický zápach alebo odor, s tým sa nič nedá robiť. Pokiaľ ho vždy umyjete, tak problém nebude ak by ste zanedbával hygienu v týchto partií, tak vám môže vyvolať až zápal. Noste pohodlnú spodnú bielizeň, najlepšie bavlnenú, občas noste penis s obnaženým žaluďom, aby sa tieto mieste vetrali a boli v suchu.

Komentáře uživatelů ...

28. 6. 2010 21:27:26
dodržuj prísnu hygienu a nos predkožku za žaluďom.
29. 6. 2010 3:59:58
Myslím že ani zvýšená hygiena vám veľmi nepomôže. Musel by ste sa umývať každú hodinu. Ta "aróma" ktorú popisujete je prirodzená každému mužovi. Je zvlášť intenzívna po noci keď máte dlhšiu prestávku v umývaní. Je to vaša prirodzená vôňa zbaviť sa jej nedá. Aj žena má určitú "vôňu" a to sú tie vlastnosti podľa ktorých sa priťahujeme alebo odpudzujeme.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot