13668  29. 6. 2010 15:59:13

Nedari sa mi otehotniet

Dobry den prajem. S priatelom zijem 2 roky, po celu dobu sme mali nechraneny pohl. styk- ale svoje plodne a neplodne dni som si vobec nepocitala- ked sa zadari- O.K., ak nie ideme dalej! V januari tohto roku bol priatel na vysetreni spermiogramu- lekar mu povedal, ze je vsetko v poriadku. Ja som bola tiez u svojho gynekologa- vsetko O.K. /hormony, stitna zlaza/- vsetko ako ma byt! V marci a aprili som brala na 3. den menzesu tabletky Utrogestan a na 12- 13 den som isla ku gynekologovi na pichnutie injekcie /aby sa mi dostavila ovulacia/. V ten den, aj 2-3 dni potom sme sa priatelom snazili otehotniet, ale nepodarilo sa! Teraz som si zacala od marca pocitat aj plodne a neplodne dni- takze mozem povedat, ze sme sa zacali intenzivne snazit- ale stale nic! Mozete mi poradit, co mame este robit? Mam pockat este par mesiacov a ist to znova riesit, alebo mame to riesit znova dalej? Ja mam 34 a priatel ma 41 rokov! Dakujem velmi pekne za odpoved.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Myslím, že děláte maximum, buďte ješte trpěliví. Vyšetření Vám dopadla dobře, takže se to jistě brzy podaří. Chce to spíše brát to celé s větším nadhledem, ale vím, že je to těžké. I při aplikacích injekce na podporu ovulace nemusí být efekt hned v prvním cyklu, většinou se opakuje po 3 měsíce. Držím pěsti!

Komentáře uživatelů ...

2. 7. 2010 9:39:29
Dakujem velmi pekne za odpoved..Skusime byt trpezlivi,aj ked to asi moc nepojde!Ono je to asi tym,ze na to stale myslim-ale neda sa na to nemysliet,ked mi roky utekaju a tak velmi tuzime po babätku...-dufam,ale ze to coskoro klapne!Dakujem!
Ivanitka333
5. 8. 2010 20:32:47
poculi ste uz o produktoch z mrtva mora od Dr.nony?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk